Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Stupidité...



Γράψαμε και χθες για τους Ελληναράδες (ανάρτηση με τίτλο « Μέρκελ... Κραουνάκης.. Λάκης...και σκατά στα μούτρα μας») που έκαναν την φραστική τους επανάσταση εναντίον της Μέρκελ και την αμετροέπεια που χαρακτηρίζει την πλειονότητα εκείνων που ηλιθίως αποκαλούμε επωνύμους.
Έχουμε αναφερθεί επιπλέον στις γραφικότητες διαφόρων άλλων τύπων στις διάφορες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όπως σε αυτή εναντίον της επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου, όπου ένας τύπος που αναζητούσε τα 15 λεπτά δημοσιότητος 
πέταξε τα ρούχα του και έτρεχε γυμνός σαν (;;;;) μαλάκας γύρω γύρω στο Σύνταγμα.
Κι επειδή όλα αυτά είναι εξαγώγιμα προϊόντα πληροφόρησης, η γαλλική εφημερίδα «Liberation» (προσοχή έχει σημασία η εφημερίδα αφού δεν μιλάμε για κάποιο έντυπο από το οποίο αναδύονται οσμές μούχλας), έκανε πρωτοσέλιδο τους γραφικούς με τις γερμανικές στολές (από το Μοναστηράκι) που ήταν ανεβασμένοι σε ένα τζιπ, ανέμιζαν τη σβάστικα και μούτζωναν!
Κάτω δε από την περίφημη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου, η «Liberation» έχει τον δέοντα τίτλο: ««Stupidité», δηλαδή βλακεία!
Χρειάζονται σχόλια; Τι να πούμε περισσότερο εμείς;
Απλά, θα αναφέρουμε ότι για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η βλακεία δεν έχει όρια, οι ηλίθιοι είναι αήττητοι κι ότι έχουμε βαφτίσει πολιτική αντίσταση την κάθε μαλακία κάποιου Ελληναρά που βίωσε τις ταινίες του Κώστα Πρέκα…ή την παπαρολογία της Αριστεράς.
Να δούμε πότε θα αντισταθεί σε όλα αυτά η λογική.
Πότε θα επαναστατήσουμε στη stupidite μοίρα μας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου