Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κράτα Μανιτάκη υπουργάρα….!

Κάθε μέρα όλο και κάτι αποκαλύπτεται που να αποδεικνύει ότι αυτό το δημόσιο που οι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις επιθυμούν να συνεχίζει το θεάρεστο έργο του εις βάρος της κοινωνίας, αποτελεί το μεγαλύτερο καρκίνωμα της Ελλάδας.
Σήμερα, την ώρα που ζητούνται αιματηρές οικονομίες από τους πάντες, αποκαλύφτηκε ότι το δημόσιο συνεχίζει το ξέφρενο πάρτι της ακόλαστης σπατάλης του.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας
 Ψυχάρης κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης (εκείνον που ανθίσταται σθεναρά στις απολύσεις των υπεράριθμων κόπρων του δημοσίου) αναφορικά με το πόσες συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας διαθέτουν τα υπουργεία.
Η απάντηση του καθ’ ύλη αρμόδιου ήταν η αναμενόμενη.
«Δεν ξέρω, παρά μόνο για το δικό μου υπουργείο».
Δηλαδή, στάχτη και μπούλμπερη.
Όταν το αρμόδιο υπουργείο δεν γνωρίζει ούτε πόσα τηλέφωνα έχει το Κράτος, ούτε ποιοι τα έχουν «χρεωθεί», ούτε πόσο κοστίζουν, τότε τι στα κομμάτια βρίζουμε την τρόικα;
Όταν είμαστε ανίκανοι να βρούμε μέσα στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας και της αδιαφάνειας ποιος κάνει τι και πόσο αυτό κοστίζει, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Πολύ περισσότερο όταν ο ερωτών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει ότι μόνο στο υπουργείο Οικονομικών έχουν «χρεωθεί» κινητό τηλέφωνο 685 (!!!) υπάλληλοι, χωρίς κανένας να γνωρίζει πόσο κοστίζουν στον κρατικό κορβανά.
Είπαμε! Στάχτη και μπούλμπερη….
Κράτα υπουργάρα….Μην απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος…. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου