Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ολοταχώς προς ΣΥΡΙΖΑ Παπουτσής και Μαριλίζα

Είναι απίστευτος ο τυχοδιωκτισμός κάποιων παλαιοπασόκων, οι οποίοι παρά τα δεινά που δημιούργησαν με τις πολιτικές και την ανικανότητά τους, παρά το ότι ο λαός τους έστειλε σπίτια τους, εκείνοι συνεχίζουν να…επιθυμούν να μας σώσουν.
Μαθαίνουμε από εγκυρότατη πηγή, ότι δυο παλαιοπασόκοι, ετοιμάζονται να διαβούν το κατώφλι της Κουμουνδούρου και να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για
 τον Χρήστο Παπουτσή (αυτόν που ήθελε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠαΣοΚ, αλλά δεν τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα) και την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και τα «προξενιά» έγιναν από την πασοκογενή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τα ορφανά του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και γνωστούς συνδικαλιστές με τους οποίους είχε συμπορευθεί τόσα χρόνια ο πρώην υπουργός, που απ' όπου κι αν πέρασε απέτυχε παταγωδώς.

Ταυτοχρόνως, στην Κουμουνδούρου αναζητούν ερείσματα στον χώρο των αποστράτων.
«Δεν είναι δυνατόν να είμαστε κόμμα εξουσίας», λένε «και να μην έχουμε στις τάξεις μας εκπροσώπους της Αστυνομίας και του Στρατού».
Έχουν βγει, λοιπόν, στην παγανιά, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν ορατά αποτελέσματα, αφού αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα.
Αλλά, δεν απελπίζονται….
Ίσως ποντάρουν στον Παπουτσή….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου