Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σοβαρότης μηδέν!

Υπουργός, πριν ακόμη ορκιστεί, παραιτείται προβάλλοντας λόγους υγείας, αλλά οι πάντες γνωρίζουν ότι το έπραξε επειδή δεν θα είχε μαζί του τον Στουρνάρα…. ο οποίος τελικά τον αντικατέστησε.
Άλλος παραιτείται επειδή ουδείς φρόντισε να διερευνήσει αν είχε ή όχι τυπικό νομικό κώλυμα.
Δυο άλλοι υπουργοί φημολογείται ότι έχουν σοβαρότατα νομικά κωλύματα που δεν θα αργήσουν να δουν το φως της δημοσιότητας.
Ο Φωτόπουλος που
 υποδεχόταν προ τετραετίας τον Γιώργο Παπανδρέου του «λεφτά υπάρχουν» για να τον ξεναγήσει στα γραφεία της ΔΕΗ, το έκανε χθες ασπαζόμενος τον νέο σύντροφό του Αλέξη Τσίπρα. Υπό τις κάμερες, μάλιστα, της κρατικής ΕΡΤ που διανέμει υλικό μόνο για αρχηγούς κομμάτων.
Ο Βύρων Πολύδωρας, ετοιμάζει το δικό του αντάρτικο θέτοντας υποψηφιότητα μόνος του (και με τις πλάτες Καμένου και Τσίπρα) για πρόεδρος της Βουλής.
Ο πρωθυπουργός θα μείνει σχεδόν δυο μήνες εκτός «αγωνιστικής» δράσης εξ αιτίας του προβλήματος υγείας του κι όλα δείχνουν "παγωμένα" εξ αιτίας ενός πρωθυπουργικοκεντρικού συστήματος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι χωρίς πρωθυπουργό δεν μπορεί να ορκιστεί ούτε υπουργός!
Ο Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ, παραιτείται από την ευθύνη του υπευθύνου Οικονομικών του κόμματος, επειδή δεν έγινε βουλευτής, αφού ο Κουβέλης προτίμησε την έδρα της Β’ Αθηνών κι όχι της Αιτωλοακαρνανίας.
Κι ο Βενιζέλος;
Ο Βενιζέλος έχει βαλθεί πλέον της συρρίκνωσης περαιτέρω του κόμματός του, να τρελάνει τον κόσμο με την παράλογη λογική του.
Εκεί που ζητούσε την ψήφο για να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με ευρωπαϊκή προοπτική, τώρα την κάνει γυριστή και αποφασίζει να χαράξει μικροπολιτικό δρόμο.
Στηρίζω, λέει, την κυβέρνηση, αλλά δεν κυβερνώ.
Συμμετέχω μα δεν βάζω πολιτικά στελέχη αλλά κάποια φιλαράκια μου. Έτσι για να καταλάβει ο Σαμαράς τι τραβήξαμε εμείς και να πάρει κι αυτός το κόστος….
Φυσικά, να μη ξεχάσουμε και τον καυγά των παλαβών της Αριστεράς για τα έδρανα που θα καθίσει ο καθένας (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) στη νέα βουλή.
Την ίδια στιγμή αποκαλύπτονται η μια μετά την άλλη θλιβερές περιπτώσεις διαφθοράς στο δημόσιο τομέα.
Οι δε υπηρεσίες της χώρας στην Κομισιόν, δεν γνωρίζουν ότι στη σύνοδο κορυφής δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν υπουργοί αντί πρωθυπουργών ή αρχηγών Κρατών.
Σοβαρότης μηδέν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου