Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Απίστευτο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας

Τον σκότωσαν
για να του πάρουν μια κάμερα
την ώρα που πήγαινε
τη γυναίκα του να γεννήσει!
Πληροφορίες
κάνουν λόγο για αλλοδαπούς

Αυτό που συνέβη στο κέντρο της Αθήνας (Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου), δεν το χωράει ανθρώπου νους!
Ξημερώματα, το θύμα κατέβηκε
 εσπευσμένα από το σπίτι του για να πάρει το αυτοκίνητό του από τον χώρο στάθμευσης και να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο να γεννήσει. Στα χέρια του κρατούσε και την κάμερα με την οποία θα απαθανάτιζε την έλευση του παιδιού στον κόσμο.
Μόλις έφτασε έξω από το αυτοκίνητό του, δέχθηκε επίθεση από τρεις (πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλοδαπούς), οι οποίοι του είχαν στήσει το καρτέρι του θανάτου. Τον κτύπησαν με μαχαίρι στον λαιμό και στα πλευρά.
Ο άτυχος άνδρας, πρόλαβε να φτάσει έξω από την είσοδο του σπιτιού του, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, την ώρα που η ετοιμόγεννη γυναίκα του είχε κατέβει στην είσοδο και τον περίμενε να πάνε στο μαιευτήριο!
Μόλις τον είδε έπαθε σοκ και έχασε τις αισθήσεις της.
Η αστυνομία, κατέφθασε μετά από λίγο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να …αποκλείσει την περιοχή!
Στο σημείο της στυγερής δολοφονίας, συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής, φωνάζοντας αντικυβερνητικά συνθήματα, συνθήματα, ενώ από την οργή τους δεν ξέφυγαν οι Αλέξης Τσίπρας, Αλέκος Αλαβάνος, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ακόμη κι η υφυπουργός Άννα Νταλάρα.
Το απίστευτο έγκλημα, πέραν της αγριότητας του, προκαλεί και έντονους πολιτικούς προβληματισμούς, αφού διεξήχθηλίγες ημέρες μετά την κυβερνητική σύσκεψη για το Κέντρο της Αθήνας, στο οποίο πλέον των συνεχών κρουσμάτων κλοπών, ληστειών, πορνείας, πώλησης ναρκωτικών, άρχισαν και οι δολοφονίες…

2 σχόλια: