Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Έκτακτες συσκέψεις στη Νέα Δημοκρατία! Σκέπτεται να παραιτηθεί ο Μανώλης!

Πυρετώδεις είναι οι έκτακτες συσκέψεις στη Λεωφόρο Συγγρού, αφού στη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε απόλυτη προτεραιότητα από όλα τα άλλα ζητήματα, στην επιχείρηση επίλυσης του θέματος που ανέκυψε με τον Γιάννη Μανώλη, ο οποίος απειλεί με παραίτηση!
Την ίδια ώρα, συνεδριάζει το ΔΝΤ, η Κομισιόν και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με μοναδικό θέμα τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η απειλή που εκπορεύεται από το περιβάλλον του γραμματέα συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα παραιτηθεί!
Οι δανειστές μας, κάνουν την εκτίμηση ότι αν υλοποιηθεί η απειλή του Γιάννη Μανώλη, θα
 κινδυνεύσει πάραυτα ακόμη και η συνεκτικότητα της Ευρωζώνης.

Ο αρχισυνδικάλας της Νέας Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που ουδείς νοήμων φιλελεύθερος κατανοεί τον λόγο που βρίσκεται στο συγκεκριμένο κόμμα, είναι δυσαρεστημένος, λένε,  για το ζήτημα των εργασιακών σχέσεων και τον τρόπο που η Νέα Δημοκρατία τις αντιμετωπίζει, ενώ είναι απογοητευμένος και από τις θέσεις της, σε ότι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις.
Άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν, έλεγαν σήμερα στο περιστύλιο της Βουλής, ότι δύσκολα θα παραμείνει στην θέση του υπευθύνου του Συνδικαλιστικού.
Όποια δε, απόφασή του, θα την εξαγγείλει από το βήμα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά, η οποία ξαναρχίζει.

Έκτοτε, κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι τον έχει προσεγγίσει η Αλέκα Παπαρήγα για να τον εντάξει στον φυσιολογικό του χώρο, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί!
Οι ίδιες φήμες, αναφέρουν ότι έχει δεχθεί ήδη τα ολόθερμα συγχαρητήρια του προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου, αλλά και άλλων εργατοπατέρων συναδέλφων του!

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και η νύχτα για τους πολιτικούς συντάκτες προβλέπεται μεγάλη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου