Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο πεοθηλασμός που πλήγωσε την Ελλάδα!


   Η ιστορία του Ντομινίκ Στρος Καν με την καμαριέρα και τον εξαναγκασμό της σε πεοθηλασμό, φαίνεται ότι πληγώνει την Ελλάδα, εξ ίσου με τον τέως διευθυντή του ΔΝΤ.
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ο Ντομινίκ Στρος Καν, υπήρξε για τη χώρα μας ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Ήταν ο Ευρωπαίος που από την κεφαλή του ΔΝΤ συμφωνούσε
 ή πίεζε την Ευρώπη για τη βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά και συμπαθών τη χώρα μας.
Όσοι γνωρίζουν, ασχέτως αν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης δεν το ομολόγησε ποτέ η κυβέρνηση Παπανδρέου, ήταν ο άνθρωπος που χάρη στη δική του επιμονή λάβαμε τη δόση του φθινοπώρου, αφού όλοι οι υπόλοιποι διαφωνούσαν για την καταβολή της, δεδομένου ότι δεν προχωρούσαμε τις μεταρρυθμίσεις και τα συμφωνημένα.

Το πάθος του, όμως για τις γυναίκες και η ιστορία με την καμαριέρα, όλα όσα ακολούθησαν και η παραίτησή του, έχουν αφήσει ανοικτό τον δρόμο στους στυγνούς τεχνοκράτες του ΔΝΤ, να μελετάνε στα στοιχεία και να διαφωνούν με τη συνέχιση της βοήθειας στην Ελλάδα. Πολύ περισσότερο, όταν αυτοί εκπροσωπούν τα συμφέροντα δεκάδων άλλων χωρών εκτός Ευρώπης, οι οποίες θέλουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους, ενώ δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους (Ολλανδούς, Γερμανούς, Φινλανδούς κλπ), που δεν έχουν διάθεση να προσφέρουν στην Ελλάδα χρήματα των λαών τους.
Ήδη, επιφανείς ευρωπαίοι, όπως ο Γιούνγκερ, η Άτκινσον και τόσοι άλλοι, έχουν βγάλει στη «σέντρα» την Ελλάδα…
Ο συνδετικός κρίκος του Ντομινίκ Στρος Καν δεν υπάρχει πλέον.
Κι εκείνον και τη χώρα μας, μας «έφαγε» ένας πεοθηλασμός!
Κι αν ο DSK τον απήλαυσε, η καμαριέρα και η Ελλάδα βιάστηκαν ασυστόλως….




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου