Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ξέρουν τον δολοφόνο του 44χρονου πατέρα!

Συμφώνως με πληροφορίες που διαρρέονται από την Ασφάλεια, οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν τον έναν από τους τρεις δράστες της απροκάλυπτης δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη.
Αυτό προκύπτει από την ταυτοποίηση των δακτυλικών του αποτυπωμάτων, ενώ οι αρχές γνωρίζουν ακόμη και την δηλωθείσα διεύθυνση κατοικίας του, από την οποία
 είναι άφαντος.
Ταυτοχρόνως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχουν και αταυτοποίητα αποτυπώματα –προφανώς των άλλων δραστών – που έχουν εντοπιστεί τόσο στα ρούχα του τραγικού πατέρα, όσο και σε άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σημείο της ειδεχθούς δολοφονίας.
Πάντως, τα σχετικά βίντεο έχουν δοθεί για επεξεργασία στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να παραχθεί η ευκρινέστερη δυνατή εικόνα των δραστών. Παράλληλα επιχειρείται να συγκεντρωθούν στοιχεία για τους συνεργούς του βασικού υπόπτου από στέκια αλλοδαπών, κυρίως από χώρες της βορείου Αφρικής, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, του Κολωνού, των Πατησίων και αλλού.
Τέλος, συνεχίζεται και η έρευνα γίνεται και μέσω των συστημάτων της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων που έγιναν στην περιοχή που σημειώθηκε η εν ψυχρώ δολοφονία, έτσι ώστε να βρεθούν τα κινητά που χρησιμοποίησαν οι δράστες και μέσω αυτών να προσδιοριστούν οι κινήσεις αλλά και οι επαφές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου