Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εναλλαγή με Σαμαρά στην πρωθυπουργία, προτείνει φίλος του Γιώργου!

Το χθεσινό άρθρο του «Επενδυτή», στο οποίο ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Φελέκης, κάνει λόγο για «κίνηση υπέρβασης» του σημερινού αδιεξόδου από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, με πολιτικό άνοιγμα προς τον Αντώνη Σαμαρά, έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στο πολιτικό παρασκήνιο.
Κι αυτό, γιατί είναι σαφείς και δεδομένες οι σχέσεις του δημοσιογράφου – εκδότη με τον πρωθυπουργό! Φυσικά, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι ο πρωθυπουργός ήταν εν γνώσει του άρθρου, αλλά αναπόφευκτα δημιουργούνται συνειρμοί και σκέψεις.
Ο Νίκος Φελέκης, λοιπόν,  κάνει λόγο στο άρθρο του
 για μια κίνηση υπέρβασης του σημερινού αδιεξόδου.
 Συμφώνως με όσα αναφέρονται στο άρθρο, ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, λόγω των οριακά κρίσιμων συνθηκών που βιώνει η χώρα, με τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας.
Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Αντώνης Σαμαράς θα αναλάμβανε τη θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών, ενώ θα υπήρχε ρητή δέσμευση ανάμεσα στους δυο πολιτικούς αρχηγούς, ότι μετά από δυο χρόνια, θα σημειωνόταν εναλλαγή στην πρωθυπουργία, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να περνάει πλέον το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ως πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου