Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η Ν.Δ. «αδειάζει» διακριτικά τον Καμμένο!

Σε σχέση
με τα περί «έμισθου μπρόκερ»,
που είπε για τον πρωθυπουργό!

Η δήλωση του Πάνου Καμέννου στο «Αποκαλύπτικό Δελτίο» του ΕΧΤRA, ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ», δημιούργησε σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης έθεσε
 ζήτημα…Σαμαρά, ενώ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιμένει στην άποψη που εξέφρασε.
Πάντως, ο εκπρόσωπος τη ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης κράτησε σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του βουλευτή, συντασσόμενος με τη δήλωση που έκανε ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ  Κώστας Τασσούλας στον Real FM, ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του βουλευτή.
Όμως, αποστάσεις από τον Π. Καμμένο κράτησε και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Τζαβάρας λέγοντας ότι θα πρέπει να αποδείξει ο κ.Καμμένος αυτά που λέει, πρόσθεσε ωστόσο ότι κάθε βουλευτης έχει το δικαίωμα να τοποθετείται.

Το θέμα έθεσε στη  Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ «προβοκάροντας» την υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις για τον πρωθυπουργό.
«Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει μιλάμε για εσχάτη προδοσία. Αυτή η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή. Ή ο κ. Καμμένος πρέπει να καταθέσει στοιχεία που έχει το κόμμα του ή να πάρει θέση».

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Πάνος Καμμένος ο οποίος είπε ότι από αγοραπωλησία ασφαλίστρου κινδύνου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το 2009, μέρος των κερδών πήγε στα χέρια της εταιρείας στην οποία πρόεδρος είναι ο κ. Μαργέλης, γνωστός από την υπόθεση του καλαμποκιού, ενώ διευθύντρια η κ. Μιράντα Ξαφά και μέλος του ΔΣ ο πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ο οποίος συμμετέχει και στο ΔΣ ΜΚΟ υπό τον Ανδρίκο Παπανδρέου. «Θα πρέπει να ενημερωθεί ο εισαγγελέας» είπε ο κ. Καμμένος κατά λέξη, «εάν παίζονται τέτοια παιχνίδια»

Δευτερολογώντας  ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε ότι έθεσε το θέμα στη Βουλή προκειμένου να εξαντληθεί και να μη φουντώσει, ενώ σχολιάζοντας την τοποθέτηση Καμμένου υπογράμμισε «δεν ξέρω εάν δικαιολογεί το χαρακτηρισμό έμμισθος μπρόγκερ ο κ. Καμμένος αλλά θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για την εμπλοκή των ονομάτων των αδελφών του πρωθυπουργού.
«Για εμάς δεν υπάρχει θέμα Καμμένου» πρόσθεσε ο Γιάννης  Ραγκούσης «υπάρχει θέμα Σαμαρά. Εάν ο κ. Σαμαράς τον κρατήσει στη ΝΔ μετά από όσα είπε αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάπτωση του πολιτικού βίου. Ο πρωθυπουργός πάνω από όλα βάζει το δημόσιο συμφέρον. Κανείς δε θα αμφισβητήσει το ήθος και την εντιμότητα του. Ήταν ένα άθλιο πισώπλατο χτύπημα και πρέπει ο κ. Σαμαράς να πάρει θέση εδώ και τώρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου