Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Καραγκιοζιλίκια Δημαρά και Οικονόμου στη Βουλή!


Επιχειρώντας να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας στην πολιτική ανυπαρξία τους, οι δυο διαγραφέντες από το ΠαΣοΚ Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου, που στη συνέχεια χωρίς να παραιτηθούν από την βουλευτική έδρα που τους προσέφερε το κυβερνών κόμμα, ίδρυσαν το «Άρμα Πολιτών», προχώρησαν
 σήμερα σε κίνηση που γελοιοποιεί τη Βουλή και φυσικά τους ίδιους.
Εμφανίστηκαν στην είσοδο της Βουλής και ανάρτησαν πανό με το οποίο….διαφήμιζαν το κόμμα τους!
Μπορεί το πανό να είχε αναγραμμένο το σύνθημα «Η Ελλάδα δεν πωλείται», αλλά με σχεδόν ίδιου μεγέθους γράμματα, αναφερόταν και το νεοσύστατο κόμμα τους, το οποίο παρουσιάζει μηδενική επιρροή στην κοινωνία, συμφώνως με τις δημοσκοπήσεις.
Οι δυο βουλευτές, οι οποίοι –επαναλαμβάνουμε – αφού διαφώνησαν με το κόμμα που εξελέγησαν δεν επέστρεψαν την έδρα ως η ηθική επιτάσσει, επιχείρησαν για μικροκομματικούς σκοπούς να γελοιοποιήσουν το ήδη βαλλόμενο από πολλούς κοινοβούλιο.
.

Για την ιστορία και τη δεοντολογία να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Δημαράς έκανε και δηλώσεις:

 «Η ενέργεια μας είναι συμβολική και ουσιαστική. Συμβολική γιατί το κοινοβούλιο είναι ιδιοκτησία του λαού τον οποίο εκφράζουμε και εκπροσωπούμε.
Ουσιαστική γιατί ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν Λουδοβίκος, καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου πολιτικούς και αρχηγούς α λα καρτ.
Από πού κι ως πού ο πρωθυπουργός διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε ''πράσινους και βενετούς'' σε αρεστούς και μη αρεστούς. Είναι αυθαιρεσία με προφανή μικροκομματικά κίνητρα που κουρελιάζουν τους θεσμούς», τόνισε ο Γιάννης Δημαράς.

Δεν μας είπε, όμως, τι θα συνέβαινε αν την πράξη του μιμούντο απλοί πολίτες κι όχι προστατευόμενοι από ασυλία.
Δεν μας είπε, αν ο καθένας – και βάζω στον καθένα και τον ίδιο – έκανε ότι του κατέβαινε…για να διαμαρτυρηθεί ή να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας…


Ήδη το έχουμε γνωρίσει με το ΚΚΕ και τα πανό του και την Ακρόπολη…
Τώρα πήρε σειρά ο Δημαράς κι ο Οικονόμου…
Η δημοσιότητα, φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη σημασία από την σοβαρότητα…
Καλά κρασιά!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου