Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Φήμες για νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών

Ο Γ. Παπανδρέου άφησε
ανοιχτή την ατζέντα του
το Σαββατοκύριακο

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, για ενδεχόμενη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Τη φημολογία ενισχύουν τρία γεγονότα:
  1. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έκανε έκκληση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να αναβάλλει το τετραήμερο ταξίδι του στην Γερμανία, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για προσωπικούς λόγους, στο τέλος της εβδομάδας.
  2. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφήσει ανοιχτές στην ατζέντα του τις ημέρες του τέλους της εβδομάδας.
  3. Μόνο Σάββατο και Κυριακή θα είναι στην Αθήνα ο Αντώνης Σαμαράς, αφού μέχρι την Πέμπτη είναι σε περιοδεία στην Κρήτη, ενώ την Παρασκευή θα είναι στις Βρυξέλλες όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Βίλφρεντ Μαρτένς. Επίσης, την προσεχή Τρίτη, θα είναι στο Παρίσι, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν.
Πάντως, η φημολογία δεν ξεκαθαρίζει αν η ενδεχόμενη σύσκεψη θα είναι μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών ή μόνο μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά και του Κάρολου Παπούλια, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένο πλαίσιο εντός του οποίου η Νέα Δημοκρατία θα παράσχει συναίνεση.
                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου