Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πανάθα μου σε αγαπώ και το φωνάζω ως τον Θεό…!

Την Κυριακή θα κάνει …εξαστεριά!

Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που οι Ιταλοί δεν κατέβηκαν να παίξουν μπάσκετ αλλά κατς, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε διαιτητές μπάσκετ αλλά διαιτητές της ελληνορωμαϊκής, σε ένα παιχνίδι που νίκησε και τον κακό του εαυτό του πρώτου δεκαπενταλέπτου, νίκησε τη Σιένα 77-69 και ήδη
 προβάρει το έκτο ευρωπαϊκό αστέρι του.
Μαέστρος για μια ακόμη φορά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος με καθαρό μυαλό και σπουδαία στρατηγική, δεν πανικοβλήθηκε στο κακό διάστημα της ομάδας του και την οδήγησε μαεστρικά στη νίκη, με συνδυασμούς άμυνας ζώνης, πικενρολ και ψάξιμο του αδύνατου σημείου της άμυνας της Σιένα.
Μαέστρος και ο πιτσιρικάς Νίκος Καλάθης, τον οποίο μόνο ο Ομπράντοβιτς πίστευε στην αρχή της περιόδου, όταν οι πάντες φώναζαν για την έλλειψη πλέι μέικερ.
Ο Παναθηναϊκός, απέδειξε για μια ακόμη φορά την υγεία που εκπέμπει και ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα μεγάλα παιχνίδια.
Απέδειξε και πάλι πόσο μεγάλες προσωπικότητες διαθέτει. Ακόμη κι όταν κορυφαίοι του παίκτες δεν είναι στην καλύτερή τους ημέρα. Ο Διαμαντίδης ήταν σαφώς επηρεασμένος από την ταλαιπωρία με την υγεία του, αλλά και το απίστευτο «ξύλο» που έφαγε. Ε και λοιπόν; Ήταν δίπλα του ο Νίκος Καλάθης. Ο Ντρου Νίκολας ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ε και λοιπόν; Ήταν δίπλα του και έβαλε τα τρίποντα ο Αντώνης Φώτσης.
Ο Μπατίστ στην αρχή του παιχνιδιού ήταν να σαν να μην έπαιζε. Ε και λοιπόν; Ήταν δίπλα του ο Ίαν Βουγιούκας.
Κι ένας ολόκληρος λαός χαμογελά και φωνάζει το θρυλικό:
«Πανάθα μου σε αγαπώ και το φωνάζω ως τον Θεό…»!
Ώρα για γλέντι. Δεν γράφω άλλο….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου