Τρίτη 3 Μαΐου 2011

«Παλιομα μπιπ, έλα έξω ρε θα σε γα…μπιπ…»!

Χαμός έγινε το πρωί στη Βουλή, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε έξαλλη κατάσταση να βρίζει και να απειλεί τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Ιωάννη Κοραντή.
Η ιστορία εκτυλίχθηκε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ καλημέρισε τον πρώην υπουργό Άμυνας.
Τότε, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης άστραψε και βρόντηξε. Επηρεασμένος από τη σκληρή διένεξη με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, εξ αιτίας της υπόθεσης των υποβρυχίων, επιτέθηκε
 με βαρύτατους χαρακτηρισμούς…γαλλικά και απειλές στον Ιωάννη Κοραντή.
-Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη, άντε γαμ…μπιπ, εσύ που με πας στα δικαστήρια;  Παλιομα….μπιπ, καραγκιόζη, έλα έξω, έλα έξω ρε θα σε.. γαμ…μπιπ…».
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν απαντά και κάνει τον σταυρό του, ενώ με τη μεσολάβηση άλλων βουλευτών απομακρύνθηκε ο έξαλλος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Δεν φοβάμαι ούτε πράκτορες ούτε εισπράκτορες»!

Μετά από λίγη ώρα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε συνέχεια με γραπτή του δήλωση, στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Είναι ηθικά αδιανόητο για τη Δημοκρατία αρχηγός κόμματος να διορίζει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικράτειας τον Διοικητή των μυστικών υπηρεσιών αμέσως μετά τη θητεία του.
Και αυτό γιατί δίνεται η εντύπωση ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί με τις γνωστές μεθόδους του τη θητεία του Διοικητή».
Ο Βαγγέλης Μέϊμαράκης, απατώντας και στη επιστολή διαμαρτυρίας του Ιωάννη Κοραντή προς τον πρόεδρο της Βουλής, στην οποία αναφέρει ότι «άρχισε να με στολίζει με “γαλλικά” μέσα στη Βουλή», αναφέρει:
 «Ο κ. Καρατζαφέρης κάτι γνωρίζει από γαλλικά! Μήπως πρέπει να τον ρωτήσει ο εν λόγω Βουλευτής;
Σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με πλήρη διαφάνεια και γι' αυτό ποτέ δεν φοβήθηκα ούτε πράκτορες ούτε εισπράκτορες».

Πάντως, όπως ισχυρίζονται στελέχη του στενού περιβάλλοντος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η επιμονή του Γιώργου Καρατζαφέρη να τον εμπλέξει στην υπόθεση των υποβρυχίων, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να τον ενεργοποιεί πολιτικά.
Ήδη, πολλοί φίλοι, οπαδοί και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας έχουν αρχίσει να συσπειρώνονται δίπλα του και το γραφείο του έχει αποκτήσει πρωτοφανή – σε σχέση με το τελευταίο χρονικό διάστημα – ζωντάνια.
Επιπλέον, η σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΛΑΟΣ, έχει φέρει σε πολύ καλό επίπεδο, τις μέχρι προσφάτως παγωμένες σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου