Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σάλος για τις δηλώσεις του Στρος Καν

Ν.Δ.προς κυβέρνηση:
Αφήστε τις υπεκφυγές
και απαντήστε!
Επίθεση Χρυσοχοΐδη σε…Στρος Καν!

Για πολιτικό κόλαφο για την αξιοπιστία του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με τις δηλώσεις του Στρος Καν, ότι «δούλεψαν υπόγεια πολλούς μήνες με τον Γιώργο Παπανδρέου» (βλέπε ανάρτηση με τίτλο "Ο Γιώργος ήθελε το μνημόνιο απ' την αρχή της θητείας του..."!)
Σε ανακοίνωση του ο Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει ότι «αποκαλύπτεται ότι μαζί με τον κ. Παπανδρέου δούλεψαν για πολλούς μήνες, ότι το έκαναν υπόγεια και ότι είχαν συστηματική επικοινωνία για το θέμα αυτό. Και όλα αυτά γιατί όπως λέει ο κ. Στρος Καν, ο κ. Παπανδρέου ήθελε να κρύψει από το λαό τις μεθοδεύσεις του για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε από την κυβέρνηση να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές καθώς όπως λέει «ο λαός πρέπει να μάθει τί κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη Την ώρα που ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ μυστικά και υπόγεια σχεδίαζαν το ακριβώς αντίθετο εξαπατώντας τον ελληνικό λαό».

Από την πλευρά της κυβέρνησης υπάρχει έντονη αμηχανία, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέλαβε να στηρίξει το γόητρο του πρωθυπουργού, επιτιθέμενος ουσιαστικά εναντίον του ΔΝΤ και επιχειρώντας να τον απαξιώσει.
Με δηλώσεις του στον Real FM, έκανε λόγο για επιτηδευμένες δηλώσεις και μεθοδευμένες κινήσεις του Στρος Καν.
«Δεν είναι παρθένα. Είναι έμπειρος πολιτικός…» ανέφερε, ενώ αναρωτήθηκε:
«Γιατί άραγε ο κ. Στρος Καν τα λέει όλα αυτά τώρα; Γιατί θέλει να βγάλει από πάνω του την Ελλάδα, επειδή δέχεται επιθέσεις στη Γαλλία που είναι υποψήφιος για την προεδρία του σοσιαλιστικού κόμματος και επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας».Ο υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε ότι είναι λογικό ο πρωθυπουργός να συζητάει με όποιον χρειάζεται για να λύσει το πρόβλημα της χώρας.
Επί της ουσίας, όμως, των δηλώσεων του Στρος Καν δεν απάντησε! 
Εν τω μεταξύ, σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου εξέδωσε ο «ΣΥΝ», στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι μάσκες έπεσαν», ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον πρωθυπουργό για πολιτικό τυχοδιωκτισμό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου