Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Έντονη δυσαρέσκεια Σαμαρά για Μεϊμαράκη

Για «κινητή βόμβα»
κάνουν λόγο
βουλευτές της Ν.Δ.


Παρά τα περί αντιθέτου αναφερόμενα από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έντονη  δυσαρέσκεια στον Αντώνη Σαμαρά έχει προκαλέσει, η δίκην αχθοφόρου του λιμανιού, συμπεριφορά του βουλευτή
 της Β΄ Αθηνών και προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στη Βουλή.
Στενοί συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρουν ότι η εικόνα του βουλευτή στο κοινοβούλιο ξεπερνάει κάθε όριο, ανεξαρτήτως αν έχει θιγεί η τιμή και η υπόληψή του.
Υπενθυμίζουν, μάλιστα, το ήθος και την ευπρέπεια με την οποία αντιμετώπισε ο νυβ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όλες τις επιθέσεις που δεχόταν στα…πέτρινα χρόνια του.
Άπαντες όμως στη Συγγρού, σχολιάζουν πικρόχολα τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος, όπως λένε, αφού χαρακτήρισε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη «μπροστάντζα», στη συνέχεια σφύριζε αδιάφορα πετώντας το μπαλάκι στην... ηγεσία της ΝΔ. Παρά το γεγονός ότι η ΝΔ επισήμως δεν τοποθετήθηκε για το θέμα, εντούτοις στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά μετρούν τα κέρδη και τις ζημιές από αυτήν τη σύγκρουση, καθώς εκτιμούν ότι στο τέλος το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. θα βγει βαθιά «τραυματισμένο» από το σκάνδαλο των υποβρυχίων και την τροπή που πήρε η υπόθεση.
Πάντως, ακόμη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καυτηριάζουν τη συμπεριφορά του συναδέλφου τους, η οποία εκτός των άλλων, αλλάζει και την ατζέντα της επικαιρότητας, τόσο σε σχέση με τις ενδοκυβερνητικές έριδες, όσο και με την αναμενόμενη πρόταση του «Ζαππείου ΙΙ», που θα ανακοινωθεί στις 12 Μαίου.
«Ο Βαγγέλης είναι μια κινητή βόμβα», αναφέρουν στη Συγγρού, αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου