Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Οι Κινέζοι θέλουν και το «Ελ. Βενιζέλος»!

Επιστολή ενδιαφέροντος
στον πρωθυπουργό

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.
Όταν ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έκανε τα μεγάλα του ανοίγματα στην Ανατολή, τόσο προς τη Ρωσία, όσο και προς την Κίνα, το ΠαΣοΚ, ως αξιωματική αντιπολίτευση, βγήκε στους δρόμους! Όταν, μάλιστα, έγινε η μεγάλη επενδυτική συμφωνία με την Cosco, ο Γιώργος Παπανδρέου
 εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος.
Κορυφαία στελέχη του ΠαΣοΚ, ξεκίνησαν ένα άνευ προηγουμένου "αντάρτικο" στο πλευρό των συνδικαλιστών του ΟΛΠ. Ο τότε, νομάρχης Πειραιά και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠαΣοΚ, Γιάννης Μίχας, έγινε ο μπροστάρης των «δίκαιων» αιτημάτων των κρατικοδίαιτων, ενώ οι απειλές για ειδικά δικαστήρια και κάθε είδους επιπτώσεις σε όσους συμμετείχαν στο…ξεπούλημα, ήταν στην ημερήσια διάταξη.
Φυσικά, όταν έγινε πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου, οι Κινέζοι εγκαταστάθηκαν στον Πειραιά με κάθε επισημότητα, παρά τα συνεχή προσκόμματα των αγκυλωμένων αποστεωμένων πολιτικών της θολοαριστεροδέξιας κυβέρνησης.

Τώρα, συμφώνως με διασταυρωμένες πληροφορίες, οι Κινέζοι ξανάρχονται, με πλήρη φάκελο σχεδίων για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Δυο εταιρείες κολοσσοί στο αντικείμενο των κατασκευών και λειτουργίας αεροδρομίων, έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, μετά την αποχώρηση των Γερμανών της Hochtief, στο σχέδιο ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου.
Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι προθέσεις της κυβέρνησης, αλλά είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα σκαρφαλώσει στα κάγκελα του αεροδρομίου για να αποτρέψει την έλευση των Κινέζων…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου