Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Κι άλλη κωλοτούμπα από τον Αθανασιάδη!

Επιθυμεί να κλέψει
τη δόξα
του Ιωάννη Μελισανίδη;

Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Αλέκος Αθανασιάδης, έγινε γνωστός πέρα από τα όρια της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας, με την περιφερόμενη από κανάλι σε κανάλι και ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο θέση του, να μη ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, επειδή διαφωνούσε στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.
Τελικά, αφού αναστάτωσε την κοινωνία, την κυβέρνηση, το ΠαΣοΚ και τους απανταχού
 λάτρεις του Φωτόπουλου, έκανε μια θεαματική κωλοτούμπα, συνοδευόμενη από λογύδριο (κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής και ανοχή του προέδρου της) με το οποίο τόνισε ότι τον …έπεισαν τα λόγια του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών!
Η ψήφος με το «ναι», ακούστηκε με ανακούφιση στο κυβερνητικό στρατόπεδο και αντιμετωπίστηκε  με χλευασμό από την κοινωνία.
Ο βουλευτής Αθανασιάδης, χρειάστηκε λίγο μόνο χρόνο για να καταστεί συνώνυμο της αναξιοπιστίας.

Λίγες ημέρες μετά και αφού προηγήθηκαν κάποιοι απαράδεκτοι προπηλακισμοί εις βάρος του, ο βουλευτής απέδειξε ότι δεν μπορεί μείνει επί πολύ χρονικό διάστημα, χωρίς το αγαπημένο του σπορ της κωλοτούμπας.
Έτσι, λοιπόν, επιδόθηκε σε νέα!

Ξέχασε όσα δήλωσε στο λογύδριο του της ψηφοφορίας για να δικαιολογήσει την ψήφο του –δηλαδή ότι πείστηκε από τα λόγια Παπανδρέου και Βενιζέλου – και δήλωσε ότι:
« Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, ανώνυμα, για να ψηφίσω "ναι". Μερικά ήταν από το εξωτερικό, που έλεγαν να μην τολμήσω να ψηφίσω "όχι". Στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα».

Ώστε έτσι κύριε βουλευτά; Δηλαδή ψηφίσατε «ναι» επειδή φοβηθήκατε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα; Και γιατί δεν πήγατε στην Ασφάλεια να τα ψάξει ο μέγας κοριός της ΕΥΠ; Και γιατί δηλώσατε ψέματα στη δικαιολόγηση της ψήφου σας; Και γιατί θέλετε η ελληνική κοινωνία να σας πιστεύει όταν άλλα λέτε σήμερα, άλλα χθες, ίσως να πείτε και άλλα αύριο;
Ο βουλευτής Κοζάνης, ίσως να έχει βάλει στόχο να κλέψει τη δόξα του Ιωάννη Μελισανίδη στις κωλοτούμπες!
Ο λαός μας, όμως, δεν μπορεί έτσι, αβίαστα και ανερμάτιστα να αποκαθηλώσει τον μέγιστο Ολυμπιονίκη προς χάρη του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου