Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αναμενόμενες διώξεις κι η τηγανίτα ολόκληρη!

Προς υποβιβασμό
Βόλος, Καβάλα,
Ηλιούπολη και Εθνικός Αστέρας

Όπως αναμενόταν, στα «μικρά» ψάρια που δεν έχουν λαϊκό έρεισμα, περιορίζεται η άσκηση διώξεων για τα στημένα στο ποδόσφαιρο.
Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, αφού μελέτησαν την δικογραφία της υπόθεσης, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για όλα φταίνε οι προφυλακισμένοι Μπέος, Τσακογιάννης, οι προπονητές Παπακώστας, Παντέλης, ο ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης Νικολόπουλος, δυο παράγοντες της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Ηλιούπολης!
Αντιστοίχως, για όλα φταίνε οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Ηλιούπολη και Εθνικός Αστέρας.

Προφανώς, για όλα τα άλλα δυσώδη που είδαν το φως της δημοσιότητας, με φερόμενη εμπλοκή
κορυφαίων παραγόντων, δεν ήταν άξια λόγου για τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς.
Η επίσημη δικαιολογία που διαρρέεται για τη μη άσκηση διώξεων και σε άλλους εμπλεκόμενους (φυσικά πρόσωπα και ομάδες), αφορά το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη απολογηθεί.
Γιατί, όμως, δεν έχει γίνει ακόμη κάτι τέτοιο;
Γιατί οι υπόλοιπες απολογίες …πάνε για τον Σεπτέμβριο;
Γιατί έγινε άρση της απόφασης που διέτασσε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα; Κι αν διαπιστωθεί τότε η εμπλοκή κι άλλων ομάδων, τι θα συμβεί με το πρωτάθλημα που θα έχει ξεκινήσει;
Τις απαντήσεις προς το παρόν τις γνωρίζουν μόνο οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ... Εμείς απλά ελπίζουμε να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν αυτοί που έκαναν το αγαπημένο μας άθλημα να βιώνει την πιο μαύρη περίοδο της ιστορίας του... 


Πάντως, με βάση την άσκηση πειθαρχικής δίωξης, είναι πλέον περισσότερο από ορατός ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, αλλά και της Ηλιούπολης και Εθνικού Αστέρα.
Οι διώξεις, αναλυτικά, αφορούν:

1. Αθανάσιο Ανδρ. Ντότση, αδειοδοτημένου από την Ε.Π.Ο. διαμεσολαβητή μετεγγραφών ποδοσφαιριστών (προς ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ)

2. Ιωάννη Παπαδόπουλο, πρώην υπαλλήλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) (προς ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ)

3. Ιωάννη Π. Παπακώστα, προπονητή ποδοσφαίρου και «ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ», νομίμως εκπροσωπούμενης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE – ΕΛΛΑΔΑ)

4. Αχιλλέα Μπέο, προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE – ΕΛΛΑΔΑ)

5. Παντέλη Νικολάου, προπονητή ποδοσφαίρου και Π.Α.Ε. «Εθνικός Αστέρας», νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

6.Τσακογιάννη Γεωργίου – έχοντος το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ «Ηλιούπολη» και Π.Α.Ε. «Ηλιούπολη», νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

7. Νικολόπουλος Μιχαήλ, ποδοσφαιριστή και ΠΑΕ «Ηλιούπολη», νομίμως εκπροσωπούμενης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

8. Χάλκος Νικόλαος, Προέδρου Δ.Σ. της Π.Α.Ε. «Ηλιούπολη» μέχρι 16-08-2009 και έκτοτε μέλους Δ.Σ. αυτής και Π.Α.Ε.«Ηλιούπολη», νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου