Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Σάκος του μποξ οι ταξιτζήδες, αλλά κάνουν ότι όλοι οι άλλοι….

Δυστυχώς,
μας έγινε βίωμα
ο μη σεβασμός των άλλων!

Διαφωνώ, καθέτως και οριζοντίως που θα έλεγε και ο ακραιφνής σοσιαλιστής της παρέας, με την τακτική των ταξιτζήδων να αποκλείουν λιμάνια κι αεροδρόμια.
Διαφωνώ και με όλη την κίτρινη συντεχνία, για πολλά και διάφορα που έχουμε καταγράψει σε τούτη τη διαδικτυακή γωνιά. Και με τις συμπεριφορές τους και με τις αφορολόγητες διπλές και τριπλές κούρσες και με την οδηγική τους συμπεριφορά και πολλά άλλα.
Διαφωνώ και με την συντεχνιακή λογική τους, στο μη "άνοιγμα" του επαγγέλματός τους.
Όμως, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί τους, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν
 μετατραπεί σε σάκο το μποξ! Οι πάντες ασχολούνται μαζί τους και οι περισσότεροι τους καθυβρίζουν, αλλά δεν πράττουν το ίδιο όταν τα κομματόσκυλα του ΠΑΜΕ καταλαμβάνουν πλοία, ή όταν οι κρατικοδίαιτοι της ΔΕΗ ανεβοκατεβάζουν τους διακόπτες!
Ας με συγχωρέσουν κάποιοι, αλλά οι ταξιτζήδες δεν κάνουν τίποτε περισσότερο απ’ ότι κάνει κάθε λίγο και λιγάκι ο Παναγόπουλος κι η ΓΣΕΕ, ο Παπασπύρος της ΑΔΕΔΥ, ο Γεωργακόπουλος του λιμανιού, το ΠΑΜΕ της Αλέκας, οι συνιστώσες του μεγάλου αρχηγού Αλέξη, οι αγρότες με τα τρακτέρ και τα γκρέϊντερ, οι «δεν πληρώνω» με τους αποκλεισμούς, και οι «Αγανακτισμένοι» που βάζουν τα μικρά παιδιά τους να μουντζώνουν τη Βουλή κι έχουν μετατρέψει την πλατεία Συντάγματος σε βρωμερό κάμπινγκ!
Όλοι αυτοί, απαντούν ότι έχουν δίκιο! Οι συνδικαλιστές ότι πρέπει να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους, η Αλέκα και οι συν αυτή ότι προετοιμάζουν την επανάσταση, οι κουκουλοφόροι ότι προκαλούνται από τους μπάτσους και κάποιοι γονείς ότι…μαθαίνουν στα παιδιά τους να…αντιστέκονται (ναι το ακούσαμε κι αυτό).
Υπό αυτή την έννοια, γιατί να μην έχουν δίκιο και οι άνθρωποι της «ξεχωριστής κίτρινης φυλής», που έλεγε κι ο Μάνος Χατζηδάκις;
Καταθέτω όσα σκέπτομαι, για να τονίσω για μια ακόμη φορά, πόσο υποκριτική είναι η κοινωνία μας, πόσο ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ στη διαμόρφωση άποψης της κοινής γνώμης και πόσο έχουμε χάσει την αίσθηση του μέτρου.
Τα ΜΜΕ και οι κυβερνητικοί παράγοντες, έχουν ρίξει όλο το ενδιαφέρον τους στην «κίτρινη φυλή», τη στιγμή που το μέλλον της Ελλάδας κρίνεται σε δυο μέρες, όταν οι Ευρωπαίοι θα αποφασίσουν αν θα μας αφήσουν να χαθούμε στους βαθείς ωκεανούς των χρεών ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου