Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Υπό αμφισβήτηση καμαριέρα και κατηγορίες!

Η υπόθεση
Ντομινίκ Στρος Καν
σε άλλη ρότα,
αν και έχει αποδειχθεί
η σεξουλαική επαφή

Με αποκαλυπτικό δημοσίευμα των New York Times, η υπόθεση του βιασμού της καμαριέρας από τον Ντομινίκ Στρος Καν, είναι προ των πυλών της κατάρρευσης.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι μέλη της εισαγγελίας της Νέας Υόρκης συναντήθηκαν με τους δικηγόρους του Στρος Καν και συζήτησαν το ενδεχόμενο
 να αποσυρθούν οι κατηγορίες για κακούργημα που τον βαραίνουν. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως σύμφωνα με δύο αξιωματούχους της αστυνομίας, αν και τα ιατροδικαστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή ανάμεσα στον 62χρονο Γάλλο πολιτικό και την καμαριέρα, η γυναίκα αυτή επανειλημμένα είπε ψέματα και οι εισαγγελείς δεν πιστεύουν πολλά από αυτά που έχει καταθέσει.
Ο δικηγόρος του Στρος Καν Μπέντζαμιν Μπράφμαν δήλωσε ότι ο πελάτης του θα επανεμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου σήμερα Παρασκευή στις 11:30 (18:30 ώρα Ελλάδας). «Πραγματικά ο κ. Στρος Καν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος από τον κατ' οίκον περιορισμό που του έχει επιβληθεί, αφού υπάρχει πιθανότητα οι σοβαρές κατηγορίες εναντίον του να μην ευσταθούν», υπογραμμίζει η εφημερίδα.
Πηγή προσκείμενη στην υπόθεση δήλωσε ότι η αξιοπιστία της γυναίκας που κατηγορεί τον Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση αμφισβητείται. Οι New York Τimes αποκαλύπτουν ότι οι εισαγγελείς εντόπισαν ανακρίβειες στην αίτηση για παροχή ασύλου που είχε κάνει η 32χρονη γυναίκα από την Γουινέα, καθώς και πιθανή ανάμιξή της σε εγκληματικές ενέργειες όπως διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.
Η καμαριέρα, όπως αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα, είχε τηλεφωνική επαφή μια ημέρα μετά την επίθεση με κρατούμενο με τον οποίο συζητούσε τα πιθανά οφέλη που θα έχει αν μηνύσει τον Στρος Καν. Η συνομιλία αυτή έχει καταγραφεί. Η εφημερίδα προσθέτει πως ο άντρας αυτός έχει συλληφθεί και φυλακιστεί για κατοχή 180 κιλών μαριχουάνας και είναι ένας από αυτούς που τα τελευταία δύο χρόνια κατέθεταν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της καμαριέρας -συνολικά περίπου 100.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου