Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η Δικαιοσύνη ζητά συλλήψεις ταξιτζήδων, η αστυνομία απλώς παρακολουθεί….

Με όλα τα κόμματα να ξεπερνούν κάθε ίχνος αντιπολιτευτικού μένους και εξ αιτίας τούτου να στηρίζουν τις παρανομίες των ταξιτζήδων, οι τελευταίοι έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια και προκαλούν συνεχώς την κοινή γνώμη.
Οι αποκλεισμοί αεροδρομίων, λιμανιών, η κατάληψη δημοσίων κτιρίων και σταθμών διοδίων, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πράξεις και πρέπει να καυτηριαστούν και να τιμωρηθούν.
Η Αστυνομία, δεν πράττει τη δουλειά της.
Διαφορετικά, θα είχε
 συλλάβει όσους παρακωλύουν τις συγκοινωνίες, τη διακίνηση επιβατών και προκαλούν προβλήματα.
Προφανώς, δεν το πράττει είτε κατόπιν πολιτικών εντολών είτε από αδυναμία.
Για όποιο λόγο, όμως, κι αν δεν συλλαμβάνει τους παρανομούντες, οι εντυπώσεις που δημιουργούνται είναι ίδιες.
Αλγεινές!
Σήμερα, πάντως και μάλιστα δυο φορές, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, εξέδωσε παραγγελίες για αυστηρότατη εφαρμογή του νόμου.
«Αν διαπράττουν (σ.σ. οι ταξιτζήδες) το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών ή τελέσουν άλλο έγκλημα διωκόμενο αυτεπαγγέλτως, εφόσον καταλαμβάνονται επ’ αυτοφόρω πρέπει να ακολουθείται η διαδικασία των άρθρων 417 και επόμενα του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (σ.σ. που προβλέπει την άμεση παραπομπή του κατηγορουμένου στο δικαστήριο) σε βάρος των φυσικών και ηθικών αυτουργών των εγκλημάτων αυτών».

Βεβαίως, οι ταξιτζήδες απτόητοι προκαλούν την κοινωνία και δημιουργούν συνεχή προβλήματα στην παραγωγική, οικονομική και τουριστική διαδικασία της χώρας.
Οι συνδικαλιστικοί τους εκπρόσωποι, επιτίθενται επί δικαίων και αδίκων από τα λογής λογής τηλεοπτικά παράθυρα που φιλοξενούνται.
Τα δε πολιτικά κόμματα, μπορεί φραστικά να καταδικάζουν τις ενέργειες των ταξιτζήδων, αλλά στην ουσία δεν πράττουν το παραμικρό να τους σταματήσουν, τουλάχιστον όσους είναι μέλη τους ή έχουν κομματικές ιδιότητες.
Σήμερα, πάντως, τους ταξιτζήδες «σιγοντάρισε» και η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, την οποία… ευχαρίστησε….ο αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος των ταξιτζήδων, Θύμιος Λυμπερόπουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου