Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πόρτα στον Καμμένο, ελπίζουν σε επιστροφή οι διαγραφέντες

Συμφώνως με εγκυρότατες πληροφορίες, οι σκέψεις κάποιων εκ των διαγραμμένων από τη Νέα Δημοκρατία για δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας στην παρούσα Βουλή και εν συνεχεία κόμματος, δείχνουν να ναυαγούν. Οι περισσότεροι των διαγραμμένων, αρχίζουν να διαχωρίζουν τη θέση τους, ευελπιστούντες στην επαναφορά τους στο κόμμα. Ειδικά, μετά τις αντιδράσεις που συνάντησαν στις εκλογικές τους περιφέρειες. Χθες, μάλιστα, «έριξαν πόρτα» στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος
είχε προαναγγείλει συνάντηση όλων, η οποία δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα, ένας εκ των διαγραφέντων, μεγαλοσχήμων μέχρι την περασμένη Κυριακή, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι για τη συνάντηση δεν υπήρχε ενδιαφέρον, παρά μόνο από 4 βουλευτές.
Έτερος των διαγραφέντων, προσέγγισε κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ισχυριζόμενος ότι …δεν στάθμισε καλά τα πράγματα (!!!), ζητώντας εμμέσως την επαναφορά του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
Πάντως, οι περισσότεροι βρίσκονται σε αναμονή, περιμένοντας την επαναφορά τους στο «μαντρί», έστω κι αν δεν είναι υποψήφιοι στις εκλογές. Άλλωστε, λίγοι εξ αυτών είχαν ελπίδες επανεκλογής. Πάντως, μερικοί κάνουν προσπάθεια να επαναπροσεγγίσουν τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής έκανε προσπάθειες για να εξασφαλίσει μικρότερες διαρροές από το «κίνημα». Κάτι που αναγνώρισε και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μετά την ψηφοφορία τον ευχαρίστησε προσωπικά γι αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου