Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Πες μας τι πίνεις!

Σε άλλη μια κακόγουστη παράσταση προσέφυγε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, όπου εν κατακλείδι ανέφερε ότι δεν ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση, αλλά…στηρίζει τον πρωθυπουργό και …αφήνει στη διάθεσή του τους υπουργούς που προέρχονται από το κόμμα του!
Η νέα παραληρηματική εμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη, υπό το βάρος των εσωκομματικών του προβλημάτων, γελοιοποιεί ακόμη περισσότερο το πολιτικό μας σκηνικό και επαναφέρει για μια ακόμη φορά το ερώτημα:
Ποιος, διάολε, πάει και ψηφίζει τέτοιους πολιτικούς;
Ο Γ. Καρατζαφέρης, σε μια επίδειξη ανέξοδου πατριωτισμού και με τη σιγουριά ότι δεν δημιουργείται (με φυσιολογικές συνθήκες) πρόβλημα στην ψηφοφορία της Κυριακής, έκανε άλλη μια θεαματική κυβίστηση προκειμένου να
 κρατήσει τις παραπαίουσες και σε καθοδική τάση δυνάμεις του.
Ο άνθρωπος που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, που έβαλε πλάτη στις καταστροφικές επιλογές του Γ. Παπανδρέου, που εν συνεχεία χάλασε τον κόσμο για να δημιουργηθεί η κυβέρνηση συνεργασίας με στόχο τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI, τώρα θυμήθηκε την... γερμανική μπότα, όπως θυμήθηκε να χαρακτηρίσει... ως persona non grata τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ!
Μάλιστα, εκτός άλλων, έκανε και μάθημα καλού χαρτοπαίκτη λέγοντας ότι «η κυρία Μέρκελ, ενώ έχει ζευγάρι των πέντε, παριστάνει ότι έχει φουλ του άσσου»!
Τυχοδιωκτισμός;
Απόλυτος;
Καιροσκοπισμός;
Μέγιστος!

Πάντως, από το πρωί και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές, η φημολογία στο περιστύλιο της Βουλής ανέφερε ότι τέσσερα κορυφαία κομματικά του στελέχη, μεταξύ των οποίων και υπουργοί της κυβέρνησης, διαφωνώντας με τις επιλογές του, θα αποχωρήσουν από το ΛΑΟΣ.
Πριν από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο παρέδωσε την εικόνα ενός Αγίου!
«Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Θεού», του είπε....
Έλα ντε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου