Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πέφτουν οι τόνοι για την απογραφή του 2004

Με παρέμβαση Σαμαρά.
«Ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε»,
λένε από τη Συγγρού


Προ του «Ζαππείου ΙΙ», το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και τον κίνδυνο να ακυρωθεί, από την έρπουσα εσωστρέφεια, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης που δημιούργησαν οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Γιώργου Μιχελάκη και του στενού του συνεργάτη Χρύσανθου Λαζαρίδη, σχετικά
 με τα αποτελέσματα της απογραφής του 2004.
Ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του, εκτιμούν ότι το θέμα δεν προσφέρεται για περισσότερες αναλύσεις και διενέξεις, αφού «ότι ήταν να ακουστεί ακούστηκε και όποια διαφοροποίηση έπρεπε να γίνει έγινε».

Στη Συγγρού εκτιμούν ακόμη, ότι οποιαδήποτε συνέχεια στο θέμα, πλέον των αντιπαραθέσεων και της εσωστρέφειας, δημιουργεί κλίμα ούτως ώστε να μην έχει την δέουσα προβολή ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Από την πλευρά του, ο Κώστας Καραμανλής, όπως σε όλες του τις εκδηλώσεις, κρατά πολύ χαμηλούς τόνους και δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα.
Όμως, είναι άγνωστο τι θα συμβεί με στενούς του συνεργάτες (Σιούφας, Παυλόπουλος, Αντώναρος), οι οποίοι στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού, καλλιεργούν τις προσωπικές τους επιδιώξεις.

Πάντως, κυβερνητικά στελέχη, όλες τις προηγούμενες ημέρες, «έλεγαν ευχαριστώ» σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αφού οι γαλάζιες έριδες, προσέφεραν ανέλπιστες ανάσες στις δικές τους εσωκομματικές και ενδοκυβερνητικές διενέξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου