Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ιδού γιατί αντιδρούν στην πώληση της ΔΕΗ

Συνδικαλιστές της ΔΕΗ, από το Νομό Κοζάνης, έχοντας στήσει για δεκαετίες το δικό τους πάρτι στην πλάτη των φορολογουμένων, λαμβάνουν ποσά που αγγίζουν για τον καθένα, στην τριετία, τα 130.000 ευρώ και καταλήγουν στα… 58.933!
Το έγγραφο – φωτιά που αποκαλύπτει τα κρυφά οφέλη των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, ήρθε στη δημοσιότητα από το site kozani.gr.
Με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου, έχουν προγραμματιστεί αποζημιώσεις μετακινήσεων
 εκτός έδρας στους μισθωτούς που λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. των ασφαλιστικών φορέων του ΤΑΥΤΕΚΩ και της Διοικητικής Επιτροπής του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, για τα χρονικά διαστήματα από 01/10/2008 έως και 31/12/2010.
Κι αν αυτά τα ποσά αφορούν μόνο το Νομό Κοζάνης, είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος, το μέγεθος των δαπανών για… τα εκτός έδρας των συνδικαλιστών της υπόλοιπης Ελλάδας.
Γι αυτό και πολλά άλλα, όπως η επιχορήγηση εκατομμυρίων ευρώ προς τη ΓΕΝΟΠΟ-ΔΕΗ, βλέπουμε τις λυσσώδεις αντιδράσεις τους σε κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού ή αποκρατικοποίησης της επιχείρησης.
Γι αυτό οι απειλές με τους διακόπτες, γι αυτό τα περίφημα απειλητικά sms προς υπουργούς και βουλευτές του ΠαΣοΚ να σταματήσουν κάθε επιχείρηση αποκρατικοποίησης, γι αυτό οι δηλώσεις ψευτονταήδων περί…αίματος.
Είναι πολλά τα λεφτά Φωτόπουλε…

1 σχόλιο:

  1. Σιγα το νεο !! το περιεργο ειναι οτι υπαρχουν και τα κοροιδα της ΔΕΗ που τους ψηφιζουν αντι να τους γυρνανε στα σπιτια τους. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή