Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πεδίο μάχης η Λεωφόρος Αλεξάνδρας!

Άγριες συμπλοκές
οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού,
με καμένα
και κατεστραμμένα αυτοκίνητα, τραυματισμένους
και επέμβαση των ΜΑΤ

Κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, λίγο μετά τις άγριες
 συμπλοκές που ξέσπασαν ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
Η περιοχή πίσω από τη Λεωφόρο (στο ύψος της θύρας 10 του γηπέδου του Παναθηναϊκού) θυμίζει πεδίο μάχης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταστραφεί η μπουτίκ των «πράσινων».
Συμφώνως με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν να ανοίξουν τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο σημείο. Τότε, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι στο γνωστό «δωματιάκι» της Original, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, με σκοπό να αναχωρήσουν όλοι μαζί για το ΟΑΚΑ, στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου ανάμεσα στην ομάδα τους και τον Ατρόμητο.
Το ξύλο άρχισε να πέφτει βροχή, επί μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που επενέβη η Αστυνομία, η οποία επιχείρησε να ελέγξει την κατάσταση κάνοντας ευρύτατη χρήση χημικών.
Τότε οι οπαδοί των δυο ομάδων, σχεδόν συνασπίστηκαν και άρχισαν να επιτίθενται μανιωδώς στα ΜΑΤ. Έγιναν μάχες εκ του συστάδην, με πολύ ξύλο, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, καπνογόνα και δακρυγόνα, με απολογισμό αρκετά κατεστραμμένα αυτοκίνητα και ένα καμένο!
Αυτή τη στιγμή, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, παραμένει κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου