Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Θαύμα! Θαύμα! Ο πρωθυπουργός θύμωσε με τη Τίνα!

Αναβρασμός επικρατεί τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, εξ αιτίας των δηλώσεων της Τίνας Μπιρμπίλη, αναφορικά με το ζήτημα τακτοποίησης των αυθαιρέτων, (βλέπε ανάρτηση με τίτλο «Νέο χαστούκι της Τίνας στους “Παπ”», 26 Απριλίου), τη ΔΕΗ, αλλά και την εμμονή της να είναι αποκλειστικά υπουργός Περιβάλλοντος!
Όπως είναι γνωστό, η Τίνα Μπιρμπίλη, έκανε γνωστές τις διαφωνίες της ραδιοφωνικώς, μέσα από τη συχνότητα του «Βήμα FM», γεγονός που έκανε
 έξαλλους τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ραγκούση, ενώ στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, του μετέφεραν τα καθέκαστα.
Πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, κάνουν λόγο για θυμό του πρωθυπουργού απέναντι στην υπουργό και προστατευόμενή του και στη σημερινή σύσκεψη με θέμα την αντιπυρική προστασία, θα επιχειρήσει να βάλει τα ζητήματα στην πραγματική τους θέση.
Πάντως, με δεδομένη την υπερπροστασία που παρέχει ο Γιώργος Παπανδρέου στην Τίνα Μπιρμπίλη (βλέπε ανάρτηση με τίτλο «Η Τίνα που πάει παντού», 14 Απριλίου), δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβλέπουν ότι και πάλι θα τη στηρίξει διακριτικά.
 Ίσως, με την εισαγωγή μιας αναπτυξιακής διάταξης, βάσει της οποίας θα τακτοποιείται οριστικά το ζήτημα των αυθαιρέτων κατοικιών, με διευθέτηση των υφιστάμενων προστίμων, αλλά και την προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών, όπως οι αιγιαλοί και τα δάση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου