Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Το «αυτόνομο κρατίδιο» της ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ ξανακτυπά!

Προετοιμάζουν κατέβασμα στους διακόπτες!

Τα «χρυσά παιδιά» του «βαθέως» ΠαΣοΚ, οι στενοί συνομιλητές του Παπουτσή, της Λούκας Κατσέλη, του Παναγιωτακόπουλου και άλλων της «πράσινης» οπισθοδρομικής κομπανίας, τα «χρυσά κουτάλια» (βλέπε ανάρτηση
 με τίτλο «Ιδού γιατί αντιδρούν στην πώληση της ΔΕΗ») και συνοδοιπόροι της Τίνας Μπιρμπίλη, τα καλόπαιδα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,
ξεκίνησαν τις προκλήσεις προς την ελληνική κοινωνία.

Διαμαρτυρόμενοι για την πώληση του 17%, από το ποσοστό που κατέχει το κράτος στη ΔΕΗ, ετοιμάζονται να …εκδικηθούν την κυβέρνηση και στην ουσία την κοινωνία και να στήσουν χορό στο…σκοτάδι.
Ανήμποροι, να τους ελέγξουν εκείνοι που τους εξέθρεψαν, ανήμποροι να σταματήσουν το μεγάλο φαγοπότι εις βάρος των χρημάτων του λαού (για τον οποίο οι συνδικαλισταράδες, δήθεν, κόπτονται), παρακολουθούν αμήχανοι τους ιθαγενείς του αυτόνομου κρατιδίου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, να ετοιμάζονται να βυθίσουν τη χώρα στο σκοτάδι.
Ο Παπουτσής μιλιά.
Η Μπιρμπίλη το ίδιο.
Οι όμοιοί τους, εξαφανισμένοι….

Όλα δείχνουν ότι αμέσως μετά το Πάσχα, ίσως από τις αρχές Μαΐου, οι …Φωτόπουλοι ετοιμάζονται να κατεβάσουν τους διακόπτες της ΔΕΗ.
Λες κι είναι τσιφλίκι τους.
Λες κι είναι φέουδό τους.
Λες κι είναι προσωπική περιουσία τους.
Μασκαραλίκια με ονοματεπώνυμο!
Κρυμμένοι πίσω από δεκάδες προνόμια, εκατομμύρια ευρώ επιχορηγήσεις και σταλινική νοοτροπία εμπλουτισμένη με παπανδρεϊκό λαϊκισμό, ετοιμάζονται να …καταλάβουν κατά βούληση, ακόμη και δημόσια κτίρια στα πρότυπα…της Νομικής και της Υπατίας!

Ήδη, ανακοίνωσαν σχέδιο που προβλέπει δυο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και ξεκινούν την…επαναστατική γυμναστική!
Βιάζονται, μάλιστα, και όπως ανακοίνωσαν, τις οριστικές τους αποφάσεις θα τις λάβουν την Πέμπτη του Πάσχα.

Και κάτι τελευταίο.
Από τους συνδικαλιστές που έλαβαν το αστρονομικό ποσό των 365.000 ευρώ για …εκτός έδρας αποζημιώσεις, δυο ανήκουν στην ΠΑΣΚΕ και δυο στη…ΔΑΚΕ!
Επειδή γνωρίζουμε τις θέσεις του ΠαΣοΚ, αλλά δεν γνωρίζουμε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας επί τούτου, καλό θα ήταν να είχαμε μια ενημέρωση.
Τόσο για το επίμαχο θέμα, όσο και για το γενικότερο με την αναμενόμενη…επαναστατική γυμναστική που μας επιφυλάσσει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου