Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ρουκέτες Βαρβιτσιώτη εναντίον «Σαμαροφυλάκων»

Λάβρος εναντίον του περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά, εμφανίστηκε στον Real FM, ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βαρβιτσιώτης.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της απογραφής που άνοιξε από το πουθενά και δημιουργεί συνθήκες εσωστρέφειας στη Νέα Δημοκρατία,  έκανε λόγο για « “νεοπαγείς Ηρακλειδείς”, οι οποίοι
 επικρίνουν τη ΝΔ, επειδή αποκάλυψε την κακή κατάσταση που παρέλαβε από την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ.
«Αν δεν το έκανε σήμερα θα την κατηγορούσαν ότι τα κουκούλωσε» σημείωσε, ενώ έκανε λόγο για «ολίσθημα Μιχελάκη» με αφορμή τις αναφορές του εκπροσώπου της ΝΔ ότι τα βέλη στοχεύουν στην πολιτική Αλογοσκούφη και όχι στον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης μίλησε για «κάποιους νεαρούς, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν διαβάσει το πρόγραμμα της ΝΔ».

Ο πρώην υπουργός εξέφρασε τη θλίψη και την οργή του για «αυτή την ανοησία που μόνο κακό κάνει», ενώ επεσήμανε πως κάποιοι στη ΝΔ «ζουν στο δικό τους κόσμο» αφού, όπως υποστήριξε, ο κόσμος σήμερα δεν ενδιαφέρεται για την απογραφή του 2004, αλλά περιμένει να ακούσει την οικονομική πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσδοκώντας σε κάτι που θα δημιουργήσει ελπίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου