Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Έκαψαν περιπολικό και τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου!

Επεισόδια και στο ΟΑΚΑ
με οπαδούς της ΑΕΚ,
κόλαση από τα δακρυγόνα!


Αντί να γιορτάζει απόψε το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή τον τελικό του κυπέλου, επιχειρεί να μαζεύει τα κομμάτια του και στέλνει εικόνες ντροπής, τόσο
 στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, αφού ήδη μεταδίδονται οι εικόνες ντροπής από το πεδίο μάχης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Βλέπε προηγούμενη ανάρτηση).
Όμως, έχουμε και συνέχεια.
Πριν από λίγο, πάλι οι οπαδοί της ΑΕΚ, με μηχανοκίνητη πορεία πορεία τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στην περιοχή του Ζωγράφου!
Επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, έκαψαν ένα περιπολικό και στη συνέχεια σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού,  ενώ εκφράζονται φόβοι για έναν σοβαρό τραυματισμό φίλου του Παναθηναϊκού..
Περίπου 300 μηχανάκια με οπαδούς της ΑΕΚ συνέχισαν την καταστροφική εξόρμησή τους στους δρόμους της Αθήνας, προκαλώντας φθορές και καταστρέφοντας, ανάμεσα σε άλλα, ολοσχερώς σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην πλατεία Γαρδένιας!
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, η πυροσβεστική και ασθενοφόρα για τυχόν τραυματίες.

Εν τω μεταξύ και στο ΟΑΚΑ η κατάσταση είναι έκρυθμη, μετά τις συγκρούσεις οπαδών της ΑΕΚ και της Αστυνομίας, όταν η τελευταία απαγόρευσε την είσοδο στο στάδιο, πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων. Οι οπαδοί της ΑΕΚ, εστράφησαν κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίοι έχουν κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η κατάσταση στην ατμόσφαιρα να είναι εκρηκτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου