Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Χοντρό «άδειασμα» σε Μπιρμπίλη και Ραγκούση!

Ενοχλήθηκαν από την
ανακωχή στην Κερατέα!
Τους «φτύνουν»
και δεν έχουν τσίπα να παραιτηθούν!

Απίστευτα πράγματα, από απίστευτης μικρότητας πολιτικούς!
Η πρωτοβουλία του υπουργού Δημοσίας Τάξεως,
 Χρήστου Παπουτσή, να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μεσόγαιας και Λαυρεωτικής Νικόλαο και τον δήμαρχο της Κερατέας, για να κηρυχθεί... ανακωχή, έστω και προσωρινή εν όψει του Πάσχα, ΕΝΟΧΛΗΣΕ τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση, Γιάννη Ραγκούση και Τίνα Μπιρμπίλη!
Ο Γιάννης Ραγκούσης, ισχυρίζεται ότι έμαθε τις εξελίξεις πολλές ώρες αργότερα, λόγω…της παράλειψης του Χρήστου Παπουτσή να τον ενημερώσει! Υπέρμαχος της σκληρής γραμμής, ενοχλήθηκε από την πρωτοβουλία του συναδέλφου του.
Η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία έχει συγκεντρώσει τη μήνη των συναδέλφων της αφού εξ αιτίας της δεν προχωρούν πολλές κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις, θεώρησε ότι ο Χρήστος Παπουτσής «μπήκε στα χωράφια της», ενώ έμαθε από το ραδιόφωνο ότι την…επόμενη εβδομάδα…έχει προγραμματισμένη συνάντηση με κατοίκους της Κερατέας!
Όμως, τόσο τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, όσο και την Υπουργό Περιβάλλοντος,  «άδειασε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία Παπουτσή, ο οποίος έδρασε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή.
Όταν δε, ρωτήθηκε για την ενόχληση Ραγκούση-Μπιρμπίλη, η απάντησή του ήταν σχεδόν μονολεκτική: «η κυβέρνηση δρα συνολικά», είπε.
Τώρα, πόσο συνολικά δρα η κυβέρνηση, φαίνεται από τις εκδηλώσεις, τα λόγια και τις πράξεις των στελεχών της. Μια κυβέρνηση, στην οποία γίνεται της…Κερατέας το σιδηρούν κιγκλήδωμα…
Φυσικά, από το «άδειασμα» του πρωθυπουργού δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, ούτε ο Γιάννης Ραγκούσης, ούτε η Τίνα Μπιρμπίλη ένιωσαν την ανάγκη να προστατεύσουν το φιλότιμό τους. Αυτό απαιτεί – όπως λέει κι λαός μας – «πολλά άντερα»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου