Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Πήραν στο κυνήγι το ζεύγος Νταλάρα στη Σύρο!

Παραπολιτικό

Με έντονες διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Σύρου τη υφυπουργό Εργασίας Άννα Νταλάρα και τον σύζυγό της, με αιτία το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Ειδικά, την ώρα που έφτασε το λαχταριστό
 ψάρι στο τραπέζι τους, σε εστιατόριο της Ερμούπολης, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από πενήντα Συριανοί και άρχισαν να «λούζουν» την υφυπουργό με διάφορα εκφράσεις:
«Πρώτα ο πολίτης μας έλεγες κι εσύ βάζεις πρώτα τους λαθρομετανάστες…Μας είπες κι εσύ ψέματα …».
«Εσύ έχεις τα εκατομμύρια του άντρα σου, τα σπίτια σου και όλα τα καλά…Εμάς μας ρωτάς πως τα βγάζουμε πέρα;».
Την κατηγόρησαν, μάλιστα, για απάθεια, αδιαφορία και ανευθυνότητα απέναντι στο μεταναστευτικό ζήτημα της χώρας καθώς και στα εργασιακά προβλήματα των πολιτών.
«Της εξηγούσαμε τα προβλήματα που δημιουργούνται με τη στάση της απέναντι στους λαθρομετανάστες κι εκείνη κοίταζε το φρέσκο ψαράκι της…», καταγγέλλουν οι Συριανοί.
Το αποτέλεσμα ήταν, το ζεύγος Νταλάρα να φύγει άρον άρον, μέσα σε συνεχιζόμενες αποδοκιμασίες.
Όσο για το ψαράκι;
Το έφαγαν κάποιοι....μετανάστες!

2 σχόλια:

  1. Παρατράβηξε το αστειο με όλους αυτούς που θεωρούν αυτή τη στάση "πολιτκή" θεση. Και δεν λεω περισσοτερα, γιατι ειναι και Μ.Πεμπτη σημερα...αμαρτία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα επρεπε να δειχνετε λιγη περισότερη σοβαρότητα στην αναπαραγωγή των ανώνυμων αναρτήσεων του indymedia.Τα γεγονότα δεν έγιναν έτσι όπως τα γράφετε,οι κάτοικοι της Σύρου δεν θα αποδοκίμαζαν ποτε το ζευγος Νταλάρα που έχει προφέρει πολλά στο νησί,και αρκετα με την lifestyle διαμαρτυρία ορισμένων .Οσο για τον Νταλάρα εκανε αυτο που θα έκανε καθε σοβαρός άντρας,να υπερασπίσει την οικογένεια του..απο τραμπουκισμούς΄ α και κάτι τελευταίο σε πιτσαρία δεν τρως ψαράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή