Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ανέστειλαν την απεργία και απειλούν!

Οι κρατικοδίαιτοι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κάνουν λόγο για …αίμα της κυβέρνησης!
Φτύστε τους μη τους ματιάσετε!
Οι πιο προκλητικά αμειβόμενοι «εργαζόμενοι» του ευρύτερου δημόσιου τομέα, οι άνθρωποι που θεωρούν ότι η ΔΕΗ είναι ιδιοκτησία τους, οι άνθρωποι που έχουν
 την δύναμη να ανεβοκατεβάζουν τους διακόπτες της ηλεκτροδότησης της χώρας, αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Βασισμένοι στην περιβόητη μονιμότητά τους.
Αυτό δεν συνέβη φυσικά από την εύλογη πίεση της κοινής γνώμης, αλλά από τα χάδια της κυβέρνησης, του υπουργού Οικονομικών και του ίδιου του πρωθυπουργού, οι οποίοι είναι δέσμιοι του παρελθόντος τους.
Η ΓΕΝΟΠ, με μια άλλη προκλητική και παράλογη κίνησή της, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει αγωγή εναντίον του δημοσίου –δηλαδή εναντίον όλων των Ελλήνων-  με το αιτιολογικό ότι παραβιάζεται ο νόμος για τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων, που προβλέπει ότι ο κρατικός προϋπολογισμός καλύπτει τη διαφορά εσόδων - δαπανών του ταμείου, έναντι της ασφαλιστικής περιουσίας που αναγνωρίστηκε ότι είναι ενσωματωμένη στην περιουσία της ΔΕΗ.
Στη δε ανακοίνωσή τους, οι κρατικοδίαιτοι και μόνιμοι υπάλληλοι, απειλούν τους… ευεργέτες τους, τους υπουργούς της κυβέρνησης, αφού αναφέρουν χαρακτηριστικά:
«Για να γίνει πράξη η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ η κυβέρνηση θα χρειαστεί να ματώσει πολλές φορές»….
Το ότι η ελληνική κοινωνία ματώνει καθημερινά για να απολαμβάνουν τα προνόμια τους, ουδόλως τους απασχολεί! Φτύστε τους να μη τους ματιάσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου