Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΑΜΕ με τον...Στάλιν στο λιμάνι!

Τελειωτικό κτύπημα
στον τουρισμό από μια χούφτα
γκρουπούσκουλα
του κόκκινου φασισμού!
Δεν έφυγαν τα πλοία,
αποκλεισμένα τα νησιά
και χιλιάδες κόσμου!

Βγήκε χθες βράδυ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μια βουλευτής του ΚΚΕ ονόματι Διαμάντω Μανωλάκου και με μια τσιριχτή φωνή που σε έκανε να ανατριχιάζεις, ωρυόταν «να μη…πειράξει κανένας τους ναυτεργάτες αύριο στο λιμάνι…».
Φυσικά, όταν έλεγε ναυτεργάτες εννοούσε τα μέλη του …ΠΑΜΕ!
Καμιά πενηνταριά γκρουπούσκουλα, που
 απέκλεισαν σήμερα το λιμάνι και έχουν οδηγήσει σε αφάνταστη ταλαιπωρία εκατοντάδες επιβάτες, Έλληνες και ξένους.
Η κυβέρνηση, λοιπόν και οι παρακείμενες αρχές της, μάλλον φοβήθηκαν από τους αλαλαγμούς της.
Διαφορετικά δεν εξηγείται η καταστρατήγηση των νόμων.
Οι καταλήψεις δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, παραμένουν ατιμώρητες.
Όποιος έχει διαφορετική άποψη από εκείνους, υφίσταται τους οχετούς της…επαναστατικής τους δράσης!
Όποιος δεν θέλει να απεργήσει μαζί τους, απειλείται υπό την παρατηρητική ματιά εύσωμων κυρίων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, πέφτουν και μερικές ψιλές προς γνώση και συμμόρφωση!
Αυτός ο έρπων φασισμός, επικρατεί από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, όπου το ΠΑΜΕ, δηλαδή του ΚΚΕ, μη έχοντας για μια ακόμη φορά μέτρο και όριο, επιχείρησε και κατάφερε να διαλύσει τη ναυσιπλοΐα των πλοίων προς τα νησιά.
Μέλη του ΠΑΜΕ, μαζί τους και η κυρία βουλευτής με την τσιριχτή φωνή, έδωσαν σήμερα άλλη μια φορά, μάθημα για το πώς…εννοούν τη δημοκρατία.
Γνήσιοι απόγονοι του Στάλιν, με τη βία  κατέβασαν τους επιβάτες από τα πλοία, επιτέθηκαν σε συναδέλφους τους που δεν ήθελαν να απεργήσουν, σκαρφάλωσαν σε καταπέλτες και άγκυρες και τελικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ τον απόπλου των πλοίων!
Η πολιτεία απούσα.
Η κυβέρνηση στον βαθύ και άκρως καταστροφικό ύπνο της.
Κανένας δεν συνελήφθη από τους αλαλάζοντες επαγγελματίες συνδικαλιστές και τους συνοδοιπόρους τους.
Οι λιμενικές αρχές, όπου έβλεπαν ότι μυρίζει μπαρούτι από τις αντεγκλήσεις των επαγγελματιών συνδικαλιστών με τους επιβάτες, έκαναν όπισθεν ολοταχώς.
Οι δικαστικές αρχές ήταν απούσες.
Κι όσοι είχαν προγραμματίσει τις διακοπές και την αναχώρησή τους, Έλληνες και ξένοι, έβλεπαν πενήντα άτομα να τους τις διαλύουν και να διασύρουν τη χώρα.
Όσοι μετέφεραν με φορτηγά ευπαθή προϊόντα στα νησιά, παρέμειναν εγκλωβισμένοι στις νταλίκες τους!
Όσοι δε από τον χώρο του ελληνικού τουρισμού περίμεναν τις καλοκαιρινές ημέρες για να βγάλουν κάποια σπασμένα στην πιο δύσκολη περίοδο της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, έπιαναν τα κεφάλια τους με απόγνωση.
Τα μπινελίκια που ακούστηκαν για την Παπαρήγα και το κόμμα της, ασφαλώς είναι ήσσονος σημασίας ζήτημα, μπροστά σε όσα υφίστανται τόσοι άνθρωποι εξ αιτίας της βίαιης, φασιστικής και ετσιθελικής συμπεριφοράς των μελών του ΚΚΕ και των συνοδοιπόρων τους.
Έτσι κι αλλιώς…στην Ελλάδα έχει επικρατήσει το δίκιο. Όχι των νόμων, αλλά του..εργάτη!
 
Και κάτι τελευταίο. Η Παπαρήγα, η Μανωλάκου και ο κάθε νοσταλγός του Στάλιν και της κόκκινης δικτατορίας, μπορεί να κάνουν ότι θέλουν. Άλλωστε έχουν δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζουν ούτε το Σύνταγμα!
Όμως, η κυβέρνηση, γιατί ανέχεται κινήσεις έμπλεες φασισμού; Γιατί ανέχεται το Συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, τον αποκλεισμό δεκάδων νησιών;
Θα απαντήσει κάποιος ή θα κρυφτούν πίσω από τα βαριές πόρτες των υπουργικών τους γραφείων; Συνοδοιπόροι, άλλωστε κι αυτοί, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, παρόμοιων αντιδράσεων, πράξεων και κυρίως νοοτροπίας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου