Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος επί θύραις

Όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε –χθες στη Βουλή- συναίνεση από τα κόμματα, ούτως ώστε να αναλάβει πρόσωπο κοινής αποδοχής, το υπό σύσταση Ταμείο Αξιοποίησης της Κρατικής Περιουσίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, την προσέφερε και μάλιστα πρότεινε ως τέτοιο πρόσωπο, τον τ. υπουργό Οικονομικών καιΥγείας, Αλέκο Παπαδόπουλο!
Μια συγκροτημένη προσωπικότητα, με
 κύρος, με γνώσεις, με ιδιαίτερη έφεση στην άσκηση αποτελεσματικών πολιτικών. Μάλιστα, το όνομα του Αλέκου Παπαδόπουλου, είχε ακουστεί ακόμη και για την πρωθυπουργία της χώρας, στο ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας.
Στην απάντησή του, στην πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανέφερε ότι ήδη έχει επικοινωνήσει με τον πρώην υπουργό!
«Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες. Ήδη επικοινώνησα με τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο και πιστεύω ότι αν του ασκηθεί διακομματική πίεση θα μπορούσε να δεχθεί», ανέφερε.

 Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Αλέκο Παπαδόπουλο προβάλλονται ενστάσεις, τόσο για τη μη διακομματική –μέχρι στιγμής –αποδοχή, όσο και για τον τρόπο που μπορεί να λειτουργήσει το Ταμείο, χωρίς τις κομματικές παρεμβάσεις, τις απειλές των συνδικαλιστών, αλλά και τις αγκυλώσεις σημαντικής μερίδας βουλευτών του ΠαΣοΚ!
Το ζήτημα παραμένει ανοικτό, ενώ δεν έχει τοποθετηθεί η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου