Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Κάθονται προσοχή στους Φωτόπουλους και Αθανασιάδηδες! Στις καλένδες η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ!

Απόλυτη επιβεβαίωση του
GR POST
και της χθεσινής μας ανάρτησης!
Πολιτικό καρτούν ο Βενιζέλος!

Με μια άνευ προηγουμένου «Μελισανίδεια» κωλοτούμπα και σφοδρή αναδίπλωση, η κυβέρνηση και ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπέστησαν άλλη μια θλιβερή ήττα από το βαθύ ΠαΣοΚ και τους Φωτόπουλους, οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα κυβερνούν τη χώρα!
Πριν από λίγο, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος,  ανακοίνωσε στη Βουλή, ότι το ζήτημα αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ δεν θα ξεκινήσει πριν η Βουλή ψηφίσει το 3ο ενεργειακό πακέτο, στο οποίο θα ενταχθεί.
Φυσικά, απέφυγε να δώσει χρονοδιάγραμμα, κάνοντας τους απανταχού Φωτόπουλους να φουσκώνουν σαν παγώνια, το δε κύρος τόσο το δικό του, όσο και της κυβέρνησης να ομοιάζει με το περιεχόμενο που μεταφέρουν τα βυτιοφόρα εκκενώσεων βόθρων!
Η όλη εξέλιξη επιβεβαιώνει
 πλήρως τη χθεσινή μας ανάρτηση με τίτλο «Σκέφτονται να μην αποκρατικοποιήσουν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ για να μη κακοκαρδίσουν συνδικαλιστές και κάποιους «αντάρτες» βουλευτές.
«Είναι δυνατόν να ληφθεί μια απόφαση για τη ΔΕΗ - που σαφώς πρέπει να αξιοποιηθεί- χωρίς να έχουμε εφαρμόσει το πλαίσιο του 3ου ενεργειακού πακέτου;» είπε χαρακτηριστικά., ο Ευάγγελος Βενιζέλος και…υπέγραψε την συνεχή δημόσια διαπόμπευσή του…και την μετατροπή του σε πολιτικό καρτούν!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου