Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Παπουτσής έδειξε τον Μίκη ως αίτιο των επεισοδίων!

Απίστευτη κατρακύλα
του «αγωνιστή» του Πολυτχενείου,
νυν υπουργού ΠΡΟΠΟ!

Γραφική φιγούρα του θεάτρου σκιών θύμιζε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Χρήστος Παπουτσής, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα χθεσινά βίαια επεισόδια, στα οποία η Αστυνομία «έπνιξε» την Αθήνα στα χημικά.
Ο πολιτικός που έκτισε την πολιτική του καριέρα στις
…περγαμηνές του στον αγώνα του Πολυτεχνείου, αντί να επιλέξει τον δρόμο της πολιτικής εντιμότητας και ευθιξίας, έμπλεξε τον Μίκη Θεοδωράκη, υπονοώντας ότι εκείνος ευθύνεται για τα επεισόδια (!!!). Ταυτοχρόνως, θυμήθηκε την Κερατέα, ισχυριζόμενος ότι όσα είχαν γίνει εκεί ήταν …προπόνηση ακραίων στοιχείων.
Αναφερόμενος στο βίντεο με τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ να είναι οπλισμένοι με λοστούς και να φυγαδεύονται από τους αστυνομικούς, ο Χρήστος Παπουτσής τόνισε ότι τηλεφώνησε σε έναν από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, διέταξε έρευνα και τελικά κατέληξε στην εκδοχή τους: «Ήταν σε άμυνα και χρειάζονταν προστασία»!

Για όσους εγκλωβίστηκαν χθες στο ΜΕΤΡΟ, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ ψέλλισε μια εξοργιστική δικαιολογία: «Εκεί κατέφυγαν διαδηλωτές που φορούσαν πιο ακριβές μάσκες από εκείνες της αστυνομίας…Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπερ΄σματά του», ανέφερε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει και τα θρησκευτικά του χαρακτηριστικά:
«Κάνω το σταυρό μου κάθε μέρα να μην επιβεβαιωθούν όσοι λένε πως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν άσπρο φανελάκι με αίμα νεκρού. Κάποιοι επιδιώκουν νεκρό, νέους ήρωες και η δημοκρατία δεν πρέπει να το επιτρέψει αυτό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου