Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έφυγε πέρυσι ο Σπανούλης, φεύγει φέτος ο Φώτσης, ίσως και ο Νίκολας… τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό;

Εξακολουθεί να είναι
στον αέρα κι ο Περπέρογλου,
με την Εφές να καραδοκεί!

Η περυσινή φυγή του Σπανούλη από τον Παναυηναϊκό αποδόθηκε στην σχέση του με τον Σκρουτζ Μακ Ντακ και δικαίως.
Πέρυσι ο Σπανούλης, ήθελε περισσότερα χρήματα από τον Διαμαντίδη, κάτι που ασφαλώς δεν μπορούσε να γίνει δεκτό και έκρουσε πρύμναν προς το λιμάνι με τα γνωστά αποτελέσματα.
Όμως, δεν αντικαταστάθηκε!
Δεν ήθελε, έλεγαν
 ο Ομπράντοβιτς, αλλά η φημολογία περί άλλων ανέφερε και δη περί οικονομικής στενότητας.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς και του Ιτούδη να έραψε το έκτο ευρωπαϊκό αστέρι στη φανέλα του, μπορεί να έκανε πάρτι στο εξοχικό με τον αιώνιο και να πήρε και το πρωτάθλημα, αλλά αμέσως μετά οι δηλώσεις των αδελφών Γιαννακόπουλων περί αναζήτησης διάδοχης κατάστασης στα διοικητικά, έκαναν τους πανηγυρισμούς προβληματισμούς για την επόμενη ημέρα.

Ήδη, άλλος ένας στυλοβάτης της «πράσινης» αρμάδας, ο Αντώνης Φώτσης, βρίσκεται σχεδόν και με τα δυο πόδια στη Βαρκελώνη και στις αγκαλιές της Μπαρτσελώνα.
Αιτία; Η ουσιαστική άρνηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να συζητήσει μαζί του για το νέο του συμβόλαιο.
Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, τόσο ο παίκτης, όσο και ο εκπρόσωπός του, προέβησαν σε συνεχείς οχλήσεις προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, για να συζητήσουν και να εξακολουθήσουν να συμπορεύονται.
Όμως, το μόνο που άκουγαν ήταν… «περίμενε»!
Η αστάθεια στα διοικητικά σε σχέση με το μέλλον, έκαναν  - δικαίως - τον Φώτση να μη περιμένει άλλο. Έτσι, ο εκπρόσωπός του, συμφώνησε με τη Μπαρτσελώνα για διετές συμβόλαιο, έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία μπορεί να γίνουν τέσσερα, αν επιτευχθούν οι στόχοι της ισπανικής ομάδας.
Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι την επόμενη Τρίτη θα μεταβεί στη Βαρκελώνη, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τα περιθώρια αλλαγής του σκηνικού, είναι ελάχιστα και αφορούν το ενδεχόμενο να κινηθεί ταχύτατα η διοίκηση της ΚΑΕ, μετά τη σημερινή συνάντηση του Θανάση Γιαννακόπουλου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Όσοι γνωρίζουν, ισχυρίζονται ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο έως αδύνατο!   
Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εδώ. Ο Νίκολας, έχει δεχτεί πρόταση από τη Σιένα και προβληματίζεται από την διοικητική αβεβαιότητα και το θολό επόμενο βήμα της ομάδας. Ο Αμερικανός δεσμεύεται με έναν χρόνο ακόμη από τον Παναθηναϊκό, αλλά από την Ιταλία αναφέρεται ότι συζητά «ζεστά» με την Σιένα.
Στον αέρα είναι και ο Περπέρογλου, του οποίου το συμβόλαιο έληξε, θέλει να παραμείνει, αλλά –όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του – είναι κι εκείνος στην…αναμονή. Εν τω μεταξύ, έχει δεχθεί ικανοποιητικότατη πρόταση από τους Τούρκους της Εφές Πίλσεν.
Όλα αυτά, έχουν δημιουργήσει «παγωμάρα» στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που βλέπει τη μεγαλύτερη ομάδα που γέννησε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός να κλυδωνίζεται και την πανίσχυρη οικονομικά οικογένεια Γιαννακόπουλου, να αδυνατεί να κρατήσει παίκτες στην ομάδα. Τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό; Υπάρχει απάντηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου