Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Γιατί δεν έχουν συλλάβει ακόμη τον μεγαλοπρόεδρο;

Από χθες το βράδυ, διαρρέεται από δικαστικές αλλά και αστυνομικές πηγές, το όνομα κορυφαίου παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ, του οποίου η συμμετοχή στο κύκλωμα των στημένων αγώνων έχει δεθεί.
Περιέργως πως, ενώ οι δικαστικές αρχές έχουν ζητήσει την σύλληψη και την άσκηση ποινικής του δίωξης, μέχρι στιγμής ουδείς τον έχει ενοχλήσει.
Ο ίδιος σήμερα, διατυμπάνιζε ότι «δεν μπορεί να με αγγίξει κανένας»!
Τι συμβαίνει λοιπόν;
Η κοινή γνώμη, είναι σαφές ότι περιμένει
 το απόλυτο ξεκαθάρισμα όλων των βρώμικων σκιών. Συνηθισμένη, όμως, από πρακτικές του παρελθόντος με  κουκουλώματα δυσωδών υποθέσεων, παρακολουθεί με δυσπιστία πολλά από τα δρώμενα.
Οι ώρες του αιφνιδιασμού περνάνε και οι άμυνες των εμπλεκομένων αυξάνονται, είτε με πιέσεις σε υψηλά ιστάμενους πολιτικούς κύκλους, είτε ακόμη και με καταστροφή στοιχείων.
Βεβαίως, υπάρχουν οι αποδείξεις από τον σούπερ κοριό, στις οποίες ακούγεται να ζητά «προστασία» για διαιτητή που σφύριξε ντέρμπι της ομάδας του, αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, η δύσπιστη κοινή γνώμη τα περιμένει όλα…

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμη ούτε οι δυο παράγοντες που ζητά η δικαιοσύνη (ένας από νησί του Ιονίου, ένας από πόλη της Βοιωτίας), ούτε ο πρώην διαιτητής που έχει σημαντική θέση γύρω από το ποδόσφαιρο, ούτε ένας πρώην τερματοφύλακας ομάδας του λεκανοπεδίου…
Όλες αυτές οι κωλυσιεργίες, προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου