Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Οι κρατικοδίαιτοι της Ν.Δ. ενοχλήθηκαν από τις αλήθειες του Κυριάκου!

Είναι ή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία
υπέρ των αποκρατικοποιήσεων
και δη της ΔΕΗ;

Ενοχλήθηκαν οι φιλελευθεροκομμουνιστές συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας από την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα, στη Βουλή και εξαπέλυσαν σκληρή επίθεση εναντίον του.
Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, τόνισε τα αυτονόητα και ανέφερε, μεταξύ άλλων:
«Η ΔΕΗ ξεκινά σήμερα απεργίες στην καρδιά της τουριστικής περιόδου
 και αυτό είναι προκλητικό. Τη δική μας στάση και τις πολιτικές μας  δεν τις καθορίζουν πια  οι δικοί μας συνδικαλιστές -και με ενόχλησαν πολύ οι αφίσες της ΔΑΚΕ που είδα στους δρόμους -. Περιμένω να συγκρουστείτε και σεις με τους δικούς σας συνδικαλιστές που σας στέλνουν μηνύματα στα κινητά και σας απειλούν».

Οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας, ενοχλήθηκαν και επιτέθηκαν με ανακοίνωσή τους, μνημείο ανευθυνότητας, αμετροέπειας και πολιτικού αμοραλισμού.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ευτυχώς ο κ. Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από την αφίσα μας… Το πρόβλημα της παράταξής μας θα ήταν να μην ενοχληθεί το … πλουσιόπαιδο του μπαμπά! Ας μας πει όμως, ποιές είναι οι θέσεις της Ν.Δ. και αν τελικά η Ν.Δ. είναι συνοικιακό μαγαζί που αλλάζει θέσεις όπως αλλάζει πουκάμισα ο κ. Μητσοτάκης.
Εάν δεν του αρέσουν οι θέσεις της ΔΑΚΕ, αν δεν μπορεί και δυσκολεύεται να ασπασθεί την ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού, δεν έχει παρά να προσχωρήσει στο κόμμα του… ΠΑΣΟΚ, αφού ταυτίζεται με αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί και δεν δικαιούται να εκφράζει θέσεις εργαζομένων παρά μόνον εργοδοτών».

Πάντως, με αφορμή και τη συγκεκριμένη διένεξη, καλό θα ήταν να αποσαφηνιστούν οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.
Δυο λογάκια αρκούν.
Είναι ή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία υπέρ των αποκρατικοποιήσεων και δη εκείνη της ΔΕΗ;
Επαναλαμβάνουμε, αρκεί μια αράδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου