Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μήνυση κατά Φωτόπουλου!

Οι πολίτες αναλαμβάνουν να κάνουν όσα έπρεπε να είχε κάνει η κυβέρνηση!

Απόλυτη επιβεβαίωση της είδησης που αποκάλυψε το grpost.blogspot.com (βλέπε ανάρτηση με τίτλο «Ετοιμάζονται σωρηδόν μηνύσεις εναντίον Φωτόπουλου», στις 20 Ιουνίου), είχαμε σήμερα, με την κατάθεση μήνυσης εναντίον του προέδρου της ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου και των μελών της κρατικοδίαιτης συνδικαλιστικής οργάνωσης.
Συγκεκριμένα, ομάδα πολιτών που δημιουργήθηκε στο Facebook, κατέφυγε
 στη Δικαιοσύνη εναντίον του αρχισυνδικαλιστή, τον οποίο κατηγορεί ότι οι διακοπές ρεύματος που επιβάλλει η οργάνωση στην οποία ηγείται, κινδυνεύει η δημόσια υγεία.
Στην ομάδα, όπως φέρεται και από δηλώσεις του στον Σκάι, μετέχει και ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Λυκούργος Λιαρόπουλος, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιτροπής για τη συνεννόηση των πολιτών.

Πάντως, για άλλη μια φορά τονίζουμε την παντελή απουσία της κυβέρνησης, από το τεράστιο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και πλήττει το σύνολο της κοινωνίας.
Είναι παντελώς απαξιωτικό για την κυβέρνηση, να αναλαμβάνουν το έργο της, ομάδες πολιτών, επειδή εκείνη δεν θέλει να συγκρουστεί με τα δικά της παιδιά, για να προασπίσει το σύνολο των πολιτών.
Οι απλοί καθημερινοί πολίτες που καλούνται να πληρώσουν τα καμώματα των κρατικοδίαιτων, ασφαλώς αναρωτιούνται:
-         Δεν μπορούσε η κυβέρνηση να καταφύγει στη Δικαιοσύνη για να αποφύγει την καταχρηστική απεργία;
-         Τελικά είναι τόσο παντοδύναμοι οι συνδικαλιστές, ώστε ατιμώρητα να καταφεύγουν σε ..επαναστατική γυμναστική της κοινωνίας και να πλήττουν το γόητρο της χώρας, μεσούσης της τουριστικής περιόδου;
-         Δεν μπορούσε η ΔΕΗ να έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ρεύμα, ούτως ώστε να μη πληρώνει ο ελληνικός λαός 4 εκατομμύρια ευρώ ημερησίως, όσα κοστίζει το ρεύμα που εισάγεται για να καλυφθούν οι ανάγκες;
-         Είναι δυνατόν από τους 22.000 εργαζόμενους της ΔΕΗ, να απεργούν μόνο οι 4.000 κι όμως να μη συγκινείται κανένας υπεύθυνος;

Φυσικά, για όλα αυτά, δύσκολα θα λάβουμε απαντήσεις.
Η κυβέρνηση, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που απέσπασε στη Βουλή…αναπαύεται!
Οι δε κοινωνία, παρακολουθεί συνεχόμενες παραβατικές συμπεριφορές των συνδικαλιστών, που παραμένουν ατιμώρητες…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου