Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ένας χειρουργός…προπαγανδιστής!

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, συνοδεύεται από ένα πλουσιότατο βιογραφικό, αλλά και «συστατικές επιστολές» περί της σημαντικότατης προσωπικότητάς του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται περί ενός λαμπρού γιατρού, ο οποίος δεν έχει ψεγάδι, όπως συχνά πυκνά συμβαίνει με συναδέλφους του –πιράνχας, στον χώρο της Υγείας.
Ο πρωθυπουργός, αντί να τον βάλει δίπλα
 στον Ανδρέα Λοβέρδο, με τον οποίο όπως ισχυρίζονται πολλοί θα μπορούσε να κάνει θαύματα, τον «πέταξε» στον αδηφάγο χώρο της κυβερνητικής προπαγάνδας.
Φυσικά, ουδέποτε ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν και πολύ φανατικός υποστηρικτής της ρήσης περί του έκαστος εφ ω ετάχθη, εξ ου και δεν έπραξε το φυσιολογικό με τον Ηλία Μόσιαλο.
Άλλωστε, στο επικοινωνιακό έργο, ο προηγούμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος – αν δεν απατώμαι ονομαζόταν Πεταλωτής – δεν ήταν και από τις καλύτερες πρωθυπουργικές επιλογές.
Δεν γνωρίζουμε αν ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος θα μπορέσει να χειριστεί τους δημοσιογράφους που καθημερινά, δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το επιχειρούν να αξιοποιούν υα κυβερνητικά λάθη.
Δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να αναδείξει τις θέσεις της κυβέρνησης, ειδικά στον «αλήτικο» τηλεοπτικό αέρα.
Δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να επιβιώσει στη αγένεια των συνεχών παρεμβολών, των διακοπών του λόγου του, των προσβλητικών φωνών της τηλεοπτικής «κόλασης».  
Δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει να συντονίσει το κυβερνητικό αλαλούμ, όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει, αναλόγως των προσωπικών του επιδιώξεων και στόχων.
Εκείνο που γνωρίζουμε, είναι ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος θα έρθει αντιμέτωπος – και μάλιστα πολύ σύντομα- με τα αίματα του κυβερνητικού σφαγείου.
Θα μπορέσει να αντιδράσει όπως έπραττε στο χειρουργικό κρεβάτι;
Δύσκολα πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου