Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζονται σωρηδόν μηνύσεις εναντίον Φωτόπουλου και αγωγές εναντίον της ΔΕΗ


Η κίνηση ξεκίνησε από το facebook και καταλήγει –πιθανότατα αύριο – σε δικηγορικά γραφεία και εν συνεχεία στη Δικαιοσύνη.
Ήδη ετοιμάζονται μηνυτήριες αναφορές για κατάχρηση εξουσίας και άλλα αδικήματα, από  –προς το παρόν – δεκάδες πολίτες, θιγόμενους από την ετσιθελική και άκρως καταχρηστική ενέργεια του προέδρου της ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου, να κατεβάσει τους διακόπτες και να θέσει εκτός λειτουργίας 10 μονάδες της ΔΕΗ!
Ταυτοχρόνως, υπάρχουν σκέψεις για αγωγές και
 εναντίον της ΔΕΗ, από εμπορικές, βιομηχανικές, βιοτεχνικές και τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα υποστούν ζημίες από τις διακοπές ρεύματος.
Γνωστοί δικηγόροι, έχουν προθυμοποιηθεί να αναλάβουν τις μαζικές, αλλά και μεμονωμένες μηνυτήριες αναφορές και να τις προωθήσουν στη Δικαιοσύνη.
Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση σιωπά, όταν ήδη άρχισε η ταλαιπωρία των πολιτών από τις διακοπές ρεύματος, χωρίς ουδεμία δική της παρέμβαση, προς την κατεύθυνση της Δικαιοσύνης.
Η δε αξιωματική αντιπολίτευση και η ηγεσία της, επιτρέπουν στους συνδικαλιστές του κόμματός της, να διαπομπεύουν και να καθυβρίζουν κοινοβουλευτικά στελέχη της…επειδή αναφέρουν τα αυτονόητα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου