Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σκέφτονται να μην αποκρατικοποιήσουν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ για να μη κακοκαρδίσουν συνδικαλιστές και κάποιους «αντάρτες» βουλευτές!

Επί του πιεστηρίου

Η αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης, σε συνδυασμό με τις αγκυλώσεις και τους δογματισμούς βουλευτών και προσκείμενων σε αυτήν συνδικαλιστών, ίσως φέρει τα πάνω κάτω στο μεσοπρόθεσμο και τις αποκρατικοποιήσεις.
Συμφώνως με ασφαλέστατες πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις που εκπορεύονται από το υπουργείο Οικονομικών, ούτως ώστε να
 μη συμπεριληφθούν στο Μεσοπρόθεσμο οι αποκρατικοποιήσεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ, ύστερα από τις απειλές και την απεργία της ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ, αλλά και τις απειλές κάποιων «γραφικών» βουλευτών, ότι θα το καταψηφίσουν.
Οι ίδιες πληροφορίες έχουν φτάσει στα αυτιά και της τρόϊκας, μέλη της οποίας είναι έξαλλα με την παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης, η οποία άλλα συμφωνεί και άλλα πράττει.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον βουλευτή Κοζάνης Αλέκο Αθανασιάδη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, αφού…η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ…ζημιώνει την περιφέρειά του!
Από εκείνη την ώρα κι ύστερα, άρχισε η διαρροή πληροφοριών ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψάχνει λύση για να ματαιωθεί ή αναβληθεί η αποκρατικοποίηση των δυο ΔΕΚΟ!
Είναι, μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, έλεγαν πριν από λίγο ότι… «ο …βουλευτής …καθάρισε γι’ αυτούς»!

Πάντως, ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει ακόμη αναφέρει το παραμικρό, αφού προφανώς αναλύονται όλα τα δεδομένα και πάνω απ’ όλα η πιθανότατη εμπλοκή στην πορεία των οικονομικών δεομένων της χώρας, αλλά και η εικόνα της κυβέρνησης στην ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη.
Επισήμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε ότι ο Αλέκος Αθανασιάδης εμμένει στις απόψεις του!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου