Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ανιστόρητος παχυδερμισμός!

Θέλοντας να τορπιλίσει την συναίνεση που επιχείρησε με τον λόγο του ο αέναος εχθρός του Ευάγγελος Βενιζέλος, ο έτερος των αντιπροέδρων της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, υπέπεσε σε βαρύτατο πολιτικό και ιστορικό ατόπημα.
Επιδεικνύοντας πρωτοφανή πολιτικό παχυδερμισμό και θυμίζοντας τακτικές τύπου Λαλιώτη, υποστήριξε στη Βουλή, ότι
  η «δημοκρατία ήρθε με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1981».
Στην έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που αποχώρησε από τη συνεδρίαση, μεσολάβησε πυροσβεστικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος άδειασε τον αντιπρόεδρό του, ισχυριζόμενος ότι πράγματι το 1974, ο Καραμανλής δημιούργησε την ισχυρή μεταπολιτευτική δημοκρατία.
Έντονη ήταν και η αντίδραση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος αφού μίλησε για την προσφορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ζήτησε και πάλι, την τοποθέτηση του ανδριάντα του Εθνάρχη, στο περιστύλιο της Βουλής, δίπλα σε εκείνον του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι «έπεσε το προσωπείο της συναίνεσης. Ο κ. Πάγκαλος μας πήγε 30 χρόνια πίσω. Μαύρη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ. Τόλμησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να πει ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα γεννήθηκε το 1981, αν είναι δυνατόν».

1 σχόλιο:

  1. Προκλητικά αναιδής όπως πάντα ο Πάγκαλος...
    Σίγουρα στημένη Πασοκική φάση... αίσχος τους!
    Όλοι γνωρίζουμε ότι στο ΠαΣοΚ ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται τυχαία!
    Ήταν σε συνεννόηση με τον ΓΑΠ!
    Κατά τα άλλα ο εγγονός του δικτάτορα, ο κ. “μαζί τα φάγαμε” που δεν τολμάει να κυκλοφορήσει έξω χωρίς συνοδεία ανέλαβε να ανεβάσει το ηθικό των οπαδών του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ με το μόνο που ήξεραν όλοι τους να κάνουν καλά:
    Τον διχασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή