Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Το "βαθύ" ΠαΣοΚ …τον χαβά του!


Ο συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργος Παπαγιωτακόπουλος, εκ των εκφραστών του «βαθέως ΠαΣοΚ και του κρατισμού, υπέρμαχος των συναδικαλιστών των ΔΕΚΟ και του δημοσίου τομέα, φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί τίποτα για το που οδήγησε τη χώρα η λογική που εκφράζει.
Εξέδωσε, ανακοίνωση, η οποία έχει τίτλο «Δεν αλλάζουμε και βουλιάζουμε» και επιτίθεται στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Καλά κάνει, με γεια του και χαρά του.
Ταυτοχρόνως, ζητά ανασχηματισμό της κυβέρνησης και αναδιάρθρωση του χρέους, ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό γράφει:
«Οι εποχές πλέον είναι πολύ απαιτητικές και ας κατανοήσει ο πρωθυπουργός ότι την τελική ευθύνη θα την έχει ο ίδιος όπως ο Χαρίλαος Τρικούπης», θέτοντας εμμέσως θέμα χρεοκοπίας της χώρας.
Καλά κάνει και λέει ότι θέλει.
Διαφορές έχει με τους «συντρόφους» του, ας τις αντιμετωπίσουν μόνοι τους.

Εκείνο όμως, που μας αφορά είναι ότι ο Παναγιωτακόπουλος και οι όμοιοί του, εκείνοι που ως ακρίδες εισέβαλλαν στο δημόσιο και δημιούργησαν όλη αυτή την κοινωνική ανισορροπία και το τεράστιο χρέος (βλέπε ανάρτηση με τίτλο: «Η κυβέρνηση επιλέγει κρατισμό»), εκείνοι που δημιούργησαν την δημοσιονομική απειθαρχία, εκείνοι που εφεύραν ακόμη και επιδόματα πλυσίματος χεριών, δεν κατανοούν τίποτα.
Επιμένουν στην καταστροφική κρατικίστικη λογική του βολέματος των ιδίων και όχι της κοινωνίας.
Επιμένουν στη μιζέρια της στασιμότητας σε όλα.
Επιμένουν να θέλουν να… σώσουν τον ελληνικό λαό, μα στην ουσία το μόνο στο οποίο αποβλέπουν και επιθυμούν είναι η διαιώνιση της ασυδοσίας τους.
Είπαμε.
Έχουν και ονοματεπώνυμο.
Παναγιωτακόπουλος και «Βαθύ ΠαΣοΚ».
Ενίοτε, αυτοαποκαλούνται και «Πατριωτικό ΠαΣοΚ».
Με «παρκαρισμένη» ιδεολογία και έντονα αναδυόμενες οσμές μούχλας επαναστατικού σοσιαλισμού….εξακολουθούν να θεωρούν ότι ζουν στον εφιαλτικό κόσμο της φαυλότητας που ξεκίνησαν να δημιουργούν από τη δεκαετία του ογδόντα.
Με υπνωτισμένους υποτακτικούς σε σύννεφα εικονικής πραγματικότητας.
Στα οποία εξακολουθούν να ζουν…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου