Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Πυρ και μανία ο Παπανδρέου….

…με υπουργούς του
 που τροφοδοτούν ανεύθυνες
 ή πολιτικά «περιθωριακές»
 ιστοσελίδες

Γράφει η Άννα Παρίση
Οι σπερμολόγοι υπουργοί του και η ανευθυνότητα κάποιων ιστοσελίδων και blog, που διέσπειραν τις φήμες περί….προκήρυξης
 πρόωρων εκλογών τη Δευτέρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της οργής του Γιώργου Παπανδρέου, μόλις έμαθε τα καθέκαστα.
Καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον του πρωθυπουργού αναφέρουν, ότι έγινε λόγος πως η αρχή της φημολογίας έγινε από…υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι διατηρούν – με αντάλλαγμα την ασυλία στην κριτική – σχέσεις με αδίστακτους ανθρώπους, που για κάποια κλικ παραπάνω στις ιστοσελίδες τους, δεν υπολογίζουν απολύτως τίποτα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον βρίσκεται κοντά στα «ίχνη» εκείνων των μελών της κυβέρνησης, που «πουλάνε» εκδούλευση και προσφέρουν «ψευτοειδήσεις», σε κάποιους εργολάβους της ενημέρωσης.
Η κυβέρνηση, όπως συνέβη στο παρελθόν και επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, έγινε, πάλι, θεατής και έρμαιο νοσηρών, ανωνύμων και ανεγκέφαλων…που θέλησαν να υποκαταστήσουν την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση.
Η δε οργή του πρωθυπουργού δεν φτάνει για να διορθωθεί η κατάσταση.
Ούτε ο προβληματισμός που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία, αφού χαρακτηρισμένοι οπαδοί και στελέχη της, ασυγκράτητοι και κατενθουσιασμένοι …από… «την πτώση της κυβέρνησης και την… προκήρυξη εκλογών»,  αναδημοσίευαν τα κείμενα των ανεύθυνων ακόμη και στο facebook, δημιουργώντας μεγαλύτερη φημολογία.
Οι μόνοι που μπορούν ν’ αντιδράσουν είναι οι πολίτες.
Με μια πολύ απλή κίνηση σε ένα κουμπάκι του υπολογιστή τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου