Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Όχι» στη μομφή

Σε Θεσσαλονίκη, Θράκη,
Αγρίνιο, Πάτρα, ο Σαμαράς.


Κατηγορηματικά διαψεύδουν στην ΝΔ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδεχόμενη πρόταση μομφής εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Στη Λεωφόρο Συγγρού τονίζουν ότι οι επιθέσεις που δέχεται καθημερινά ο υπουργός Οικονομικών από βουλευτές
 του ΠαΣοΚ, δημιουργούν έτσι κι αλλιώς τεράστιο πρόβλημα στην κυβέρνηση.
Ισχυρίζονται δε, ότι μια πρόταση μομφής από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, θα λειτουργούσε συσπειρωτικά στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ.
Υπάρχουν, όμως και αντίθετες απόψεις που διαφωνούν στην τελική από απόφαση του κόμματος.
Ισχυρίζονται, ότι με μια πιθανή πρόταση μομφής εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, θα εξανάγκαζαν τους διαμαρτυρομένους να πάρουν θέση εις βάρος του, διαφορετικά θα καθίσταντο αναξιόπιστοι.

Εν τω μεταξύ, «κλείδωσε» η ημερομηνία παρουσίασης του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, γνωστού και ως «Ζάππειο ΙΙ».
Θα γίνει στις 9 Μαΐου και οι τελικές λεπτομέρειες θα συζητηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Περιοδείες ο Σαμαράς

Εν τω μεταξύ αποφασίστηκε η εξόρμηση του Αντώνη Σαμαρά στην επαρχία, με στόχο την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος, σε μια προσπάθεια για ανατροπή των δημοσκοπικών ευρημάτων και της χαμηλής συσπείρωσης του κόμματος.
Πρώτος σταθμός θα είναι η Θράκη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το Αγρίνιο, η Κρήτη και η Πάτρα.
Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος, ενώ πιθανότατα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα μεταβεί και στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα που αφορά την τουριστική ανάπτυξη της πόλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου