Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σκέφτεται «Λέγκα του Βορρά»!

Στα πρότυπα της Ιταλίας θέλει να βαδίσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ιδρύοντας κίνηση πολιτών με βορειοελλαδίτικα χαρακτηριστικά.
Ως γνωστόν στην Ιταλία, η «Λέγκα του Βορρά», παρ’ ότι έχει αρκετές ακραίων δεξιών πεποιθήσεων προσωπικότητες, συνεργάζεται
 στην κυβερνητική συμμαχία του Μπερλουσκόνι.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, συμφώνως με συνομιλητές του αλλά και με όσα αναφέρονται στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην κίνησή του, την οποία σε πρώτη φάση δεν σκοπεύει να μετατρέψει σε πολιτικό κόμμα.
Εκτός των συνομιλητών του, οι οποίοι διατυπώνουν τις σκέψεις του, ο ίδιος σε όλες τις συνεντεύξεις που έδωσε, αφ’ ότου ανακοινώθηκε η καταδικαστική εις βάρος του απόφαση, αναφέρθηκε επισταμένως στην Βόρειο Ελλάδα.
Εν όψει του ενδεχομένου να ιδρυθεί η «Λέγκα του Βορρά» από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ακόμη κι αν αυτή δεν μετουσιωθεί σε πολιτικό κόμμα, η Νέα Δημοκρατία, για να αποφύγει κι άλλους ενδοπαραταξιακούς κλυδωνισμούς, τηρεί χαμηλούς τόνους, ενώ στηρίζει τον περιφερειάρχη στη δικαστική του περιπέτεια.
Ο Αντώνης Σαμαράς, στα πλαίσια περιοδείας του στη Μακεδονία, έκλεισε ήδη συνάντηση μαζί του, ενώ παρ’ ότι είχε θέσει βέτο, αμέσως μετά τις εκλογές, στο να αναλάβει καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη ο αδελφός του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Διονύσης, τώρα που μάλλον θα αναλάβει περιφερειάρχης δεν θέτει ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου